Barnas Jul 2020

Superselma-prosjektet inviterer deg til å være med på vår landsomfattende juleaksjon for kreftrammede barn. Sykdom tar dessverre ikke ferie og julen er en sårbar tid for mange.

Mens de fleste barn baker pepperkaker og har juleverksted i barnehagen og skolen, sitter andre barn isolert på sykehus eller hjemme.

Gi et LYSGLIMT frem mot jul!

Fra midten av november sniker julestemningen seg på overalt og vi ønsker helt frem til jul å glede så mange kreftpasienter og pårørende som mulig.

Dette er en tøff og sår tid for både barna og familien. Barn med kreft har ofte lang behandlingstid og lavt immunforsvar. Det kan bli lange og tøffe dager både hjemme og på sykehus. Vi ønsker derfor å gi dem en så fin ramme rundt julehøytiden som mulig.

Vi vet at det er enormt behov for dette tiltaket og det er godt å kunne gi varme og hjelp til de som virkelig har en tung tid.

Dette gjør vi for å hjelpe hvert år:

  • Gir minimum 10.000 kroner til alle barneavdelingene i hele landet, slik at de kan gjøre noe ekstra hyggelig for barna som tilbringer julen der
  • Gir leker, hjelp og julestemning til barn som har det vanskelig i julen fordi mor eller far er alvorlig kreftsyk.
  • Gir opplevelser, leker, gaver til pårørende og søsken
  • Gir leker, gavepakker, julekurver til familier som har det ekstra tøft økonomisk
  • Vi skreddersyr våre lysglimt hele veien for hver enkelt pasient og vet at vår hjelp gleder mange gjennom julen

Vår hjelp har i en årrekke vært til stor glede hos de berørte barneavdelingene og for helsepersonell som ikke har budsjetter og mulighet til å gjøre noe ekstra for barna i julen.

På vegne av alle 
barna, deres pårørende og helsepersonell som trenger litt ekstra oppmuntring og støtte i julen vil vi si TUSEN TAKK for støtten.  

PS! Vi gjør ikke forskjell på barna, så vår hjelp kommer alle barna til gode uavhengig av diagnose.

Hvordan kan du bidra?

GI DIN STØTTE FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket Barnas Jul 2020