Hva er Team Superselma?

Team Superselma er er lavterskeltilbud der hvem som helst kan løpe, mosjonere, gå og sykle for oss.

Ved å delta på aktiviteter iført våre drakter fra Team Superselma bidrar du til å sette fokus på vår sak som gir lysglimt til kreftsyke barn i hele landet.

Det er bare fantasien som stopper deg!

Vi har veldig mange aktive løpere, syklister og mosjonister som deltar aktivt i Birken, Jentebølgen. Holmenkollstafetten, Villmann og mye annet hvert år. Vi har også mange grupper i alle aldre, størrelser og med forskjellig motiv som velger å løpe eller mosjonerer iført våre løpetrøyer.

Du kan delta på hva du vil for Team Superselma. Team Superselma er er lavterskeltilbud og hvem som helst kan løpe, mosjonere, gå og sykle for oss. Det eneste du trenger er viljen til å gjøre en innsats for deg selv samtidig som du setter fokus på å skape lysglimt til kreftsyke barn.

Bli medlem av Team Superselma

Fra 2018 har vi startet medlemskap i Team Superselma for privatpersoner. Dette er fordi vi vil samle og engasjere flere til å bli med oss. Det er en enkel måte å samle alle på <3
 
Det koster bare 500 kroner i året og du får ditt eget medlemskort, hyggelig velkomstpakke og masse spennende medlemsfordeler året igjennom.
 
Vi lover deg at dette vil du ikke gå glipp av!
MELD DEG INN NÅ!
 

MELD DEG INN HER