Generelt

Vi bruker ikke-personlige data for statistiske formål (type nettleser, geografisk plassering, nettstedstrafikk …) for å lære mer om våre kunder generelt.
En informasjonskapsel er et stykke data som nettstedet kan sende til nettleseren din, som så kan lagre den i systemet for å forbedre nettopplevelsen din.
Du kan stille inn nettleseren så den varsler deg når du mottar en informasjonskapsel, og gir deg sjansen til å avgjøre om du vil godta det; du kan også deaktivere bruken av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene.
Vi anbefaler at mindreårige ikke å oppgir personopplysninger uten foreldrenes samtykke.
Du finner mer informasjon om behandlingsformålene nedenfor.

Forstå markedstrendene

Formålet med dette er bl.a. å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre og videreutvikle nettstedet vårt og tjenestene våre. Slike analyser kan gjøres av SFK selv, eller ved at SFK gjør et uttrekk av opplysninger som et annet selskap gjør analyse på.

Forbedre brukeropplevelsen

Vi benytter det innsamlede datagrunnlaget for å gi deg mer brukervennlige tjenester.

Opplysningene som behandles for dette formålet vil normalt brukes aggregert og anonymisert, men vi har også muligheten til å bruke denne typen opplysninger for å yte brukerstøtte til den enkelte bruker ved tekniske problemer og lignende.