Superselmaløpet, vel gjennomført!

Superselmaløpet har kommet for å bli! Solid oppmøte i strålende vær på Sipraltoppen 21. september.

Felles for alle som var der, var at de ville bidra til å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn.

TAKK FOR INNSATSEN!

Tusen takk til alle som bidro til nok en nydelig dag! Lørdag 21. september arrangerte vi for andre år på rad Superselmaløpet. Småtasser i Lysglimt-trøyer, ivrige løpere, mosjonister og familier strålte om kapp med været i år også.

Beliggenheten på vakre Spiraltoppen er uslåelig, samtidig som et nydelig høstvær lyste opp fra tidlig om morgen. At dette stedet kalles Drammens tak, kom virkelig til sin rett. Det yret av liv og stemningen var god.

Allerede kl. 10:30 startet Minispurten for de aller minste. Iført Superselmatrøyer fra Interflora spurtet de minste barna en strekning for å motta goodiebag i andre enden.

Oppvarming

Kl. 11:30 hoppet Akropolis Treningssenter i gang oppvarming til fengende musikk og morsomme trinn.

Klar, ferdig, GÅ!

Kl. 12 gikk startsskuddet for selve Superselmaløpet der de påmeldte hadde valgt å løpe 4 km eller 8 km. Løpet var lagt opp med løyper som passet alle og enhver.

Mange om innsatsen

Det ble delt ut boller og smoothie i Superselmateltet. Retten og Sletten ansiktsmaling fikk få pauser fra ivrige barn og Cut frisører flettet hår til den store gullmedalje. Egon stilt opp med masse produkter og hadde egen vogn der de solgte pølser og kaffe. Jorbærpikene strålte om kapp med solen, der de delte ut deilig frukt, brownie og drikke. Viken Fiber arrangerte gøyal fotballdart og stilt med masse produkter.

Takk til Interflora som leverte løpetrøyer og blomster til alle vinnere og alle leverandører som har levert premier. Takk til alle som møtte opp, støttet Superselma-prosjektet og løp. Tusen takk til våre støttespillere, frivillige og sponsorer som gjorde denne dagen mulig å få til.

Alle inntekter denne dagen har skapt et overskudd på ca. 100.000 kroner som vil bidra til å skape lysglimt til kreftsyke barn fremover. Følg med på vår Facebookside fremover.

VI SEES TIL NYTT LØP i 2020!

FØLG MED PÅ ARRANGEMENTSSIDEN PÅ FACEBOOK FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR DELTAGELSE ELLER SPONSORAT

En spesiell stor takk rettes til Ikano Bank som er hovedsponsor.