Admincontrol imponerer!

 Admincontrol mener at fremtiden vår avhenger av gode beslutninger, og deres misjon er å tilby den ultimate løsningen for beslutningstakere.

Derfor er vi svært takknemlige og imponert over innsatsen de gjør for Superselma-prosjektet.

Tekst: Marianne S.Kristiansen. Foto: SfK. Admincontrol

Imponerende engasjement!

Vi har snakket med Nina Ferlic. Hun er Lead Client Manager & CSR Officer i Admincontrol og var ikke vond å be da vi spurte henne om å fortelle litt om bedriften og engasjementet rettet mot kreftsyke barn.

Admincontrol tilbyr en smart og trygg plattform for styrer, ledelse, og andre nøkkelpersoner der de kan samarbeide, dele og diskutere viktig informasjon effektivt.

Nina forteller at hun synes Admincontrol er en super arbeidsplass, med et veldig profesjonelt team og fantastisk arbeidskultur. 

-Vi er spredt over flere land, og har stort fokus på et sterkt samarbeid på tvers av avdelinger og landegrenser, forteller hun videre. -Vi er veldig gode til å løfte hverandre opp, og feirer alle de små tingene som skjer. Dette er også et selskap som har et stort hjerte for andre, og organisasjoner som Superselma er det et stort engasjement rundt.

Starten på et samarbeid

Vi spurte Nina om hvordan de hadde hørt om Superselma-prosjektet om hvordan de kom i kontakt.

Nina vet at de første gang ble involvert med Superselma-prosjektet sitt arbeid gjennom sitt kontor i Drammen. Tidligere CTO i Admincontrol hadde tatt kontakt og startet med å gi bort flasker. Superselma sitt prosjekt Pant for Lysglimt hadde sitt opphav i Drammensområdet. Prosjektet har de siste årene vokst til å bli et stort og veletablert prosjekt i hele landet. Nina jobber på Oslo-kontoret og forteller at de hev seg straks på dette, og siden har de vært mer eller mindre fast bidragsyter.

På kun to år, har de bidratt med nærmere 150.000 kroner til sammen via ulike aktiviteter.

– Hva konkret har dere bidratt med, spør vi.

– De første årene var det hovedsakelig pant på en regelmessig basis vi bidro med, forteller Nina. Vi har hele veien fått tilbud om å være med på løp og andre aktiviteter med Team Superselma, men det var ikke før i 2020 at vi gjorde noe mer. Da ble vi invitert til å være med på Superselmaløpet, sier Nina. På grunn av pandemien hadde løpet naturlig nok blitt gjort om til et digitalt løp. -Jeg delte linken til påmelding om deltagelse med mine kolleger, forteller Nina og da var det ganske mange som meldte seg på. Det var enkelt å være med, i og med at vi hadde en uke på å gjennomføre, og løpet kunne fullføres hvor som helst. 

-Samtidig som vi var flere som hadde meldt oss på, så hadde en kollega av meg en veldig god ide om at vi skulle gjøre litt mer for å få inn midler til Superselma, nevner Nina. Så vi laget et slags aktivitetskampanje der man skulle være så aktiv så mulig i løpet av den samme uken og rapportere inn aktiviteten til meg. Etter den uken gjorde vi om på kilometer til en donasjon som vi kunne gi til Superselma-prosjektet.

Aktiv med Superselma

De siste årene har Admincontrol gjort en super innsats ved å være med på sommerkampanjen Aktiv med Superselma. Dette er et lavterskeltilbud som tilbyr bedrifter å være aktiv for en god sak. De velger selv hvor, hvordan og når de skal være aktive. De fleste teller f.eks antall kilometer og donere en sum i forhold til det. Samtidig kommer bedriften seg i aktivitet. 

-Admincontrol har deltatt to år på rad og inviterte med alle kontorene de har til å melde seg på og være så aktive som mulig i løpet av en måned. De ansatte melder inn aktiviteten sin på slutten, sier Nina. 

-Dette er et fantastisk initiativ som har mange fordeler! Det gjør at vi i en måned har godt fokus på helse og holde oss i bevegelse så mye som mulig. Det styrker vår kultur og det beste er at vi samler inn midler til å skape Lysglimt til kreftsyke barn. 

-Nina Ferlic

Motiverende å delta

-Det er utrolig motiverende å være med på, sier Nina og vi gleder oss mye til årets kampanje setter i gang!

-Hva tenker du om bruke treningstøy fra Team Superselma i eventuelle aktiviteter hos dere, spør vi.

-Det har vi egentlig ikke snakket om eller tenkt på tidligere, men kan absolutt vurderes, sier Nina. Vi tilføyer at tøy kan bestilles igjennom Superselma og bedriftene kan f.eks få trykket logoen sin på trøyer og klær om de ønsker det.

-Som jeg nevnte i begynnelsen så er Admincontrol et selskap med stort hjerte, og vi har hatt stort fokus på CSR i mange år nå, forteller Nina. -Vi jobber aktivt med flere veldedige organisasjoner, og gjør alt vi kan for å få hele selskapet involvert i alt vi gjør. Det beste med å støtte organisasjoner som Superselma er at vi får gjort noe sammen som selskap. Det er ikke bare et punkt på en liste for å få det til å se ut som vi gjøre noe fint for andre, dette betyr virkelig mye for oss. Vi elsker å få oppdateringer fra dere i Superselma, se de fine historiene om Lysglimt som blir gitt og se ringvirkningene av arbeidet dere har gjort. 

-Det er også utrolig lærerikt for oss å være partnere med dere, det er bare så mange fordeler om man virkelig involverer seg, sier Nina.

Oppfordrer andre!

-Involver dere! Det handler om åpenhet og kunnskap, og jo mer man vet om hva man faktisk støtter og er med på, jo vanskeligere er det å ikke være en del av det, oppmuntrer Nina.  Det er utrolig viktig å ha hele selskapet med på laget og da må man dele. Den som er kontaktpunkt ut til Superselma må også bli kontaktpunktet inn til selskapet. Søk kunnskap og oppdateringer og del det med dine kolleger. Og bli med på sommerkampanjen Aktiv med Superselma og Pant for Lysglimt, det er SÅ enkelt og engasjerende!

Nina nevner at siden Superselma har det flotte prosjektet Pant for Lysglimt, så er jo det utrolig enkelt å starte med det. Eller hva med å ha en innsamling på kontoret? På den måten får man inn mye mer! Hos oss har vi også de siste årene bidratt med julegaver til Superselma-prosjekt sin landsomfattende juleaksjon Barnas Jul. Dette er jo også en helt super og viktig måte å bidra til saken. 

Nina synes Superselma er veldig gode på å komme med forslag til hvordan folk skal engasjere seg, så her tenker jeg man bare skal finne det som engasjere mest og få med hele selskapet på dette. 

«Vi mener at vi som selskap har muligheten til å påvirke, og et ansvar for å handle. For oss er dette rett og slett det rette å gjøre»

Ellers vil jeg bare si at vi mener det er helt fantastisk å få være med på lag med dere. Jobben dere gjør er så beundringsverdig, og vi ser så tydelig at det har stor verd. Vi er så stolte av dette samarbeidet, og kommer til å fortsette med det i årene fremover!

-Nina

Ønsker du å bli med på laget?