Ahlsell sykler 192 km for kreftsaken

- Vi støtter saken med å sykle for Team Superselma. Det er et lavterskeltilbud der hvem som helst kan løpe, mosjonere, gå og sykle for Superselma-prosjektet.

Når startskuddet for «Styrkeprøven Lillehammer-Oslo» går 16. juni, er det blant annet med et Ahlsell-lag i rosa drakter som sykler for en helt spesiell sak.

Da vi bestemte oss for å sykle styrkeprøven i 2017, hadde vi lyst til å støtte en god sak samtidig som vi kom i bedre form. Valget falt på Superselma-prosjektet, forteller Linn Mari Slattum som er fraktmedarbeider på LC Gardermoen.

Komme i form, sosialt og ønske om å bidra!

– Vi støtter saken med å sykle for Team Superselma. Det er et lavterskeltilbud der hvem som helst kan løpe, mosjonere, gå og sykle for Superselma. Ved å delta på aktiviteter iført drakter fra Team Superselma bidrar vi som ambassadører til å sette fokus på kreftsaken som gir lysglimt til kreftsyke barn over hele landet, forteller Linn Mari.

Ønsker å avslutte sammen

Lørdag 16. juni skal altså et helt team fra Ahlsell sykle 192 km fra Lillehammer til Oslo for Superselma. Men før det, har gjengen tilbakelagt et mye lengre distanse på to hjul. Fra første fellestrening 15. april, har gjengen ukentlig lagt ut på sykkelturer for å være best mulig forberedt til den store dagen.

– Det er sosialt og gøy, og stort sett så er alle i godt humør. Vi sykler i rolig tempo, selv om det er noen som får los på en traktor i ny og ne. Så legger vi selvsagt inn en stopp eller to hvor vi hygger oss med is, kaffe eller annet godt, forklarer Linn Mari som opplyser om at de sykler fra Ahlsell Gardermoen hver søndag kl. 11.00.

– Ønsket vårt er å avslutte sammen i mål, og mange av oss legger ned mange timer for å klare nettopp det, avslutter Linn Mari.

Da er det bare å ønske lykke til med Styrkeprøven, og ikke minst – takk for at dere representerer Ahlsell i en så flott sak som Superselma! 

Superselma skaper lysglimt

Støtteforeningen for Kreftrammede, Superselma er en frivillig organisasjon som arbeider for å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken. Et lysglimt kan for eksempel være kinobilletter, restaurantbesøk, dagsturer for å få et avbrekk fra å sitte på sykehuset hele tiden. Eller bamser, premier, leker og aktiviteter barna kan glede seg over i lange dager på sykehus. De gir også andre opplevelser som tre-dagers drømmeturer til Kristiansand Dyrepark eller vinteropplevelser for hele familien slik at de skal kunne ta vare på familielivet.

 

Vil DIN bedrift være med på et samarbeid?

TA KONTAKT MED OSS SÅ LAGER VI ET OPPLEGG