Akimiløpet 2018 – for LYSGLIMT!

Vi tar i et tak for helsa vår og støtter Superselma-prosjektet, skriver Akimi Slemmestad på facebook og oppfordrer deltakerne til å donere et valgfritt beløp til Superselma-prosjektet som deltakeravgift. 

Akimiløpet 2018 gikk av stabelen søndag 27. mai i knallvær. Akimi Slemmestad har fokus på helse og oppfordret derfor om å bli med på et lavterskel løp som alle kan gjennomføre gående eller løpende.

Over 8000 kroner!

For aller første gang gjennomførte Akimi Slemmestad dette arrangementet i en 5,5 km flott skogstrase. Inntektene for startavgiften ga over 8000 kroner direkte til Superselma-prosjektet som vil bruke pengene til å skape LYSGLIMT til barn som er på sykehus i sommer.

Slike arrangement betyr utrolig mye for saken vår, Sier Tommy Kristiansen som er kreativ leder for Superselma-prosjektet. Ikke nok med at det samles inn penger, men det får folk opp av sofaen. Folk liker slike arrangement som passer for alle.

Akimi Slemmestad har med dette bidratt til å få folk i aktivitet, støttet en god sak og mange kjøpe ”Lysglimt”-trøyer som er en fin markedsføring av logoen vår.

Vinnertiden ble på 28:32 og vår egen Tommy Kristiansen klokket inn 31:40 til en 3. plass.

TUSEN TAKK til Akimi Slemmestad for flott samarbeid og initiativ og til alle som har deltatt og gitt et LYSGLIMT!