Baby Shop AS

Baby Shop AS er samarbeidspartner med Støtteforeningen for Kreftrammede- Superselma. Baby Shop AS er en av Norges eldste barneutstyrskjeder, og har fysiske butikker sentralt i Norge, i tillegg til nettbutikken www.babyshop.no som alltid er åpen. De tilbyr et bredt utvalg innenfor baby og barneartikler.

Baby Shop AS er samarbeidspartner med Støtteforeningen for Kreftrammede- Superselma.

Baby Shop AS er en av Norges eldste barneutstyrskjeder, og har fysiske butikker sentralt i Norge, i tillegg til nettbutikken www.babyshop.no som alltid er åpen. De tilbyr et bredt utvalg innenfor baby og barneartikler. At barnet ditt får en trygg start i livet er veldig viktig for oss, og vi strekker oss langt for å være best på fagkunnskap og gi god service til alle våre kunder. Her finner du alt fra barneklær og barneprodukter, bilstoler, barnevogner og tilbehør til gravidklær og barnesko for alle motebevisste barn og voksne. De fører kjente merkevarer som Bugaboo, Stokke, BeSafe, BabyBjörn, Maxi-Cosi, Brio, Emmaljunga, Uppababy, Blafre, Voksi, Ergobaby m.m.

I tillegg har de et sterkt sortiment av barneklær fra merker som Mini Rodini, Mini A Ture, Molo, The BRAND, Wheat, Livly, Noa Noa Mini A Ture, Ralph Lauren m.m. i vår nettbutikk.