Bamsekampen ga 160.000 til kreftsyke barn!

Det skapte et magisk øyeblikk. Dere bidrar til å kunne gi enda fler LYSGLIMT til barn med kreft og dere bidrar til å styrke kompetansen til helsepersonell.

Søndag 13. november var det igjen duket for Bamsekampen.

Frisk Asker fikk bamsene til å dale ned på isen etter 11 minutter da lagets Kaptein, Petter Kristiansen skåret det første målet. Bamsekampen går ut på at alle kaster bamser på isen når Frisk skårer sitt første mål. De blir deretter plukket opp og donert til barn med kreft. Selv om Frisk til slutt tapte mot Stjernen, var kampen allikevel en VINNERKAMP. Spillerne fra Frisk er alle enige om at dette er årets viktigste kamp. Her dreier det seg om noe mer enn bare å vinne kampen.

Det ble solgt bamser i forkant og i hallen denne dagen for til sammen 160.000 kroner som skal gå til barneavdelingen på Vestre Viken. Takket være vårt samarbeid med Dressmann og Frisk Asker Hockey har Bamsekampen i Asker blitt en tradisjon og besøkstallet var uvanlig høyt også i år.

Snart skal spillerne fra Frisk Asker Hockey besøke barneavdelingen på Sykehuset Buskerud og dele ut bamsene som har landet på isen. Det er stor glede blant barna når de får bamser og spiller hockey med gutta i sykehuskorridoren. Det er en annerledes dag for barn fylt med lysglimt og glede! I år hadde vi 1600 bamser og en del av de blir også fordelt på andre institusjoner.

Her ser du bamsene lander på isen her: http://www.tv2.no/v/1081584/

Vi sender en stor takk til Dressmann, Frisk Asker Hockey og alle de frivillige som stilte opp både i forkant og på selve dagen. Vi takker også alle bedrifter som kjøpte bamser og publikum som møtte opp, kjøpte bamser og kastet de på isen.

Det skapte et magisk øyeblikk. Dere bidrar til å kunne gi enda fler LYSGLIMT til barn med kreft og dere bidrar til å styrke kompetansen til helsepersonell.

TUSEN TAKK!

GI EN GAVE SOM PRIVAT 130828, Ny Signaturlogo-2

GI EN GAVE SOM BEDRIFT