Barneløp på Hamar

Over 130 barn møtte opp på Maxi storsenter på Hamar for en dag fylt med mye moro

Været var bra og stemningen på topp 14. september på Hamar. Barna og besøkende denne dagen hadde fokus på å samle inn flasker. Panten skaper lysglimt til kreftsyke barn.

MAXI STORSENTER HAMAR GJØR DET I ÅR IGJEN!

For andre år på rad, løp barn på Hamar for Superselma.  Over 130 barn møtte opp på Maxi storsenter på Hamar for en dag fylt med mye moro. En klar økning fra året før; noe som viser at barn elsker ansiktsmaling, morsomme aktiviteter og å løpe for Superselma.

Været var bra og stemningen på topp 14. september på Hamar. Barna og besøkende denne dagen hadde fokus på å samle inn flasker. Panten fra flaskene skaper mange lysglimt til kreftsyke barn.

Maskotene Max & Maxine gjennomførte sin vennedans som oppvarming og stilte velvillig opp på bilder sammen med barna. Barna hadde rebus og fikk ansiktsmaling.

Morsom oppvarming!

Anikstmaling er alltid gøy!

Rush trampolinepark stilte med trampoliner og premier. Servering fra Coop Extra hørte også med. Barna ble sendt rundt på senteret etter løpet i et eget rebusløp der man kunne finne poster og gjennomføre aktiviteter. Det er også en god måte å få mer blest om Superselma også inne i senteret, slik at fler og fler får vite om  at Superselma-prosjektet er de som skaper lysglimt for kreftsyke barn i hele landet.

LYSGLIMT

Vi mottar daglig henvendelser fra barn som trenger et lite LYSGLIMT i en vanskelig tid. Vi vet at smil og glede gir styrke og utholdenhet til å stå videre i kampen for overlevelse.

Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig med positive opplevelser og ønsker å bidra til lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken!
GI ET LYSGLIMT TIL ET KREFTSYKT BARN