Barneløp på Vinterbro- og Gulskogen senter

Ttilsammen 500 barn løp for Superselma-prosjektet på Vinterbro og Gulskogen kjøpesenter i høst. En dag fylt med mye moro.

En klar økning deltagere fra året før; noe som viser at barn elsker ansiktsmaling, morsomme aktiviteter og å løpe for Superselma.

GULSKOGEN- OG VINTERBRO KJØPESENTER TRÅR TIL IGJEN!

Ttilsammen 500 barn løp for Superselma-prosjektet på Vinterbro og Gulskogen kjøpesenter i høst. En dag fylt med mye moro. En klar økning deltagere fra året før; noe som viser at barn elsker ansiktsmaling, morsomme aktiviteter og å løpe for Superselma.

Til tross for styrtregn denne dagen, var det god stemning og super oppvarming av Akropolis med alle barna. Utdeling av premier og frukt fra Jordbærpikene.

Ansiktsmaling og salg av lodd ble godt besøkt og resulterte i over 6000.

Barna og besøkende denne dagen hadde fokus på å samle inn flasker. Panten fra de over 200 flaskene som ble samlet inn ,vil skape mange lysglimt til kreftsyke barn fremover.

LYSGLIMT

Vi mottar daglig henvendelser fra barn som trenger et lite LYSGLIMT i en vanskelig tid. Vi vet at smil og glede gir styrke og utholdenhet til å stå videre i kampen for overlevelse.

Vi ønsker å nå ut til så mange som mulig med positive opplevelser og ønsker å bidra til lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken!
GI ET LYSGLIMT TIL ET KREFTSYKT BARN