Bli vår støttespiller til Superselmaløpet

Vi vil ha din bedrift med på med på Superselmaløpet! Ikke gå glipp av dette! 22. september 2018 arrangerer vi årets arrangement! “Superselmaløpet 2018″

Dette er et arrangement som passer for alle og er familievennlig. Lokasjon: Spiraltoppen- Drammen. IF Sturla Friidrett er teknisk arrangør. Det blir satt opp merkede løyper på 8 km og 4 km. Her praktiseres vanlig rutiner for slike løp. Puljer, tidstaging og premieringer.

Vil din bedrift være støttespiller til Superselmaløpet 2018?

Nå gir vi din bedrift muligheten til å bli med på årets arrangement i Spiralen i Drammen. Din bedrift kan bidra gjennom å velge ønsket sponsorat/bidrag og de ansatte kan gjerne bli med å løpe. Velg det som passer for din bedrift:

HOVEDPARTNER

Ikano Bank er årets hovedpartner!

GULLPARTNER

Som gullpartner bidrar du med > 30.000 som inkluderer logo på startnummer, logo på fotovegg, logo på sfk.no og logo på film

JEG ER INTERESSERT I Å VÆRE GULLPARTNER

SØLVPARTNER

Som sølvpartner bidrar du med > 20.000 som inkluderer logo på fotovegg, logo på sfk.no og logo på film.

JEG ER INTERESSERT I Å VÆRE SØLVPARTNER

BRONSEPARTNER

Som hovedpartner bidrar du med > 10.000 som inkluderer logo på fotovegg, logo på sfk.no og logo på film.

JEG ER INTERESSERT I Å VÆRE BRONSEPARTNER

STANDPLASS

Standplass på ca. 3×3 meter koster > 5000. Her kan vi bli enig i et opplegg for å få mest mulig oppmerksomhet denne dagen.

JEG ER INTERESSERT I Å HA STAND PÅ STEDET

TA KONTAKT

SAMMEN BIDRAR VI TIL Å SKAPE LYSGLIMT TIL KREFTSYKE BARN

PS! ALT OVESKUDD FRA SUPERSELMALØPET GÅR TIL LYSGLIMT. VIL DIN BEDRIFT BLI MED Å DELE UT LYSGLIMT I ETTERKANT ER DERE VELKOMMEN!