Buskerud Begravelsesbyrå

Vi samarbeider med Buskerud Begravelsesbyrå som ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet.

Hvert år tar vi hånd om nærmere 700 gravferder. Byrået eies og drives i dag av 2. generasjon, Svein-Thomas Kollen. Byrået følger bransjens sterke tradisjoner som en selvstendig og norskeid familiebedrift.

En god og moderne støttespiller

Buskerud Begravelsesbyrå bistår ved dødsfall i Drammen og omkringliggende kommuner som Lier, Røyken, Hurum, Svelvik, Sande, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Modum, Asker og Bærum.

Byråets 20 ansatte er vår største ressurs i møte med pårørende. Alle har lang erfaring, noen med mellom 20 og 30 års erfaring og ansettelse i byrået. Du kan føle deg trygg i møte med våre konsulenter.

I tillegg til våre avdelinger Lier BegravelsesbyråEiker BegravelsesbyråModum Begravelsesbyrå og Borgersen Begravelsesbyrå (Kongsberg), har vi lokale representanter i Sande og Hurum.

Buskerud Begravelsesbyrå AS er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer.

Alt er ikke bare sort

http://www.buskerudbegravelse.no/Nyheter/Superselma

Tenker på miljø