De løp for å gi lysglimt til barn med kreft!

Tusen takk til de 250 damene i rosa Team Superselma drakter som løp Jentebølgen. De skilte seg stolte ut i mengden på Bragernes Torg i Drammen.

Tusen takk til de 250 damene i rosa Team Superselma drakter som løp Jentebølgen. De skilte seg stolte ut i mengden på Bragernes Torg i Drammen. Vi er ydmyke og takknemlige over engasjementet rundt Jentebølgen og Team Superselma.

Tusen takk til alle som har bidratt til å sette fokus på vårt arbeid. Når så mange velger å løpe i Superselma-trøyer og været er så bra, er det klart at vi synes. Det ble i tillegg samlet inn til sammen 100.000 kroner. Det fører til at vi kan gi flere lysglimt til barn som er under behandling av kreft i sommer.

Engasjementet for saken stopper ikke her. Allerede i helgen er det Villmann-løpet i Hønefoss, etterfulgt av Birkebeiner løpet, Birkebeinerrittet (Birken) og mye mer.

Vi mottar svært mange henvendelser fra familier som trenger et lysglimt og positive opplevelser sammen nå i sommer. Derfor er vi så glade for at så mange hjelper oss å sette fokus på vårt arbeid, deltar i aktiviteter, samler inn penger og sprer lysglimt.