Bli bedriftsmedlem

Bli med hele året med å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken!

Ved å bli bedriftsgiver hos oss blir du en del av å styrke engasjementet for kreftsaken og skape gode verdier for dine kunder, ansatte og fremtiden.

BEDRIFTER TAR KREFTSAKEN PÅ ALVOR!

Næringslivet er en svært viktig bidragsyter for kreftsaken og vi er avhengig av samarbeid med bedrifter for å kunne gjennomføre våre prosjekter. Daglig mottar vi henvendelser fra pasienter og pårørende som trenger hjelp og helsepersonell som ønsker bedre kompetanse.

Hos oss skal veien være enkel og kort for å få støtte. Og vi gjør det lille ekstra ved å skreddersy vår hjelp!

Velg selv hva som passer for din bedrift:

Bli fastgiver -beløpet velger du selv

Et fast beløp i måneden gir forutsigbarhet og stabil økonomi. Dette er en forutsetning for at vi skal kunne planlegge gode prosjekter og på forhånd vite hvilke søknader vi kan innvilge med en gang. Det er enkelt for bedriften.

Ja, vår bedrift vil gi et fast månedsbeløp

Premium medlemskap- 10.000 i året

Som premium medlem bidrar du til et av våre prosjekter. For eksempel, så vil 10.000 kroner bidra til at en familie som har et barn med kreft får en drømmetur til vårt årlige arrangement i Dyreparken; ”Kaptein Sabeltann” eller at ektepar som er kreftrammet kan får en hyggelig opplevelse sammen i en tung tid. Vi har over 100.000 følgere på sosiale medier og din bedrift vil få muligheten til å profilere sin støtte gjennom våre nyhetsbrev, nettsider og sosiale medier.

Ja, vår bedrift vil ha premiummedlemskap
Bedriftsmedlemskap

Beløpet er ikke så stort, men det bidrar til mye. Med ordinært bedriftsmedlemskap bidrar du til vårt arbeid med kr. 2000 i året. Du kan selvsagt justere beløpet oppover om du vil bidra med mer.

Ja, vår bedrift vil støtte med 2000 i året

 

TA KONTAKT