Bli bedriftsmedlem

Bli med hele året med å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken!

Ved å bli bedriftsgiver hos oss blir du en del av å styrke engasjementet for kreftsaken og skape gode verdier for dine kunder, ansatte og fremtiden.

BEDRIFTER TAR KREFTSAKEN PÅ ALVOR!

Næringslivet er en svært viktig bidragsyter for kreftsaken og vi er avhengig av samarbeid med bedrifter for å kunne gjennomføre våre prosjekter. Daglig mottar vi henvendelser fra pasienter og pårørende som trenger hjelp og helsepersonell som ønsker bedre kompetanse.

Hos oss skal veien være enkel og kort for å få støtte. Og vi gjør det lille ekstra ved å skreddersy vår hjelp!

Velg selv hva som passer for din bedrift – SAMMEN KAN VI GJØRE EN FORSKJELL :

Bli fastgiver -beløpet velger du selv

Ja, vår bedrift vil gi et fast månedsbeløp

Et fast beløp i måneden gir forutsigbarhet og stabil økonomi. Dette er en forutsetning for at vi skal kunne planlegge gode prosjekter og på forhånd vite hvilke søknader vi kan innvilge med en gang. Det er enkelt for bedriften.


Premium medlemskap- 10.000 i året

Ja, vår bedrift vil ha premiummedlemskap

Som premium medlem bidrar du til et av våre prosjekter. For eksempel, så vil 10.000 kroner bidra til at en familie som har et barn med kreft får en drømmetur til vårt årlige arrangement i Dyreparken; ”Kaptein Sabeltann” eller at ektepar som er kreftrammet kan får en hyggelig opplevelse sammen i en tung tid. Vi har over 100.000 følgere på sosiale medier og din bedrift vil få muligheten til å profilere sin støtte gjennom våre nyhetsbrev, nettsider og sosiale medier.


Bedriftsmedlemskap

Ja, vår bedrift vil støtte med 2000 i året

Beløpet er ikke så stort, men det bidrar til mye. Med ordinært bedriftsmedlemskap bidrar du til vårt arbeid med kr. 2000 i året. Du kan selvsagt justere beløpet oppover om du vil bidra med mer.


Andre samarbeidsformer

TA KONTAKT MED OSS HER

Det er mange bedrifter som har kreative prosjekter, aktiviteter og et ønske om å skape engasjement blant sine medarbeidere gjennom en god sak. Har du en ide du mener vi kan samarbeide om, står vi med åpne armer for å ta en prat med din bedrift.