Drømmedag, magi og Lysglimt på Gardermoen

Det er ikke hver dag man får oppleve eksklusivitet som dette! Vi inviterte familier som har et barn med kreft til en magisk dag på Gardermoen Raceway.

Kjøring på bane med Toyota og aktiviteter for barna sto på agendaen.

Tekst: Marianne S. Kristiansen. Foto: Tommy Kristiansen


Værgudene var med oss og holdt heldigvis torden og lyn som var meldt borte. På denne fine dagen, fikk familiene møte den kjente «driftekongen» Fredric Aasbø. Han er en profesjonell drifter og stuntfører som for tiden konkurrerer i Formula Drift Championship. Han er dessuten tre ganger Formula Drift-mester og har flest seire i seriens historie.Takker Superselma-prosjektet

«Her er det ekte glede og man er her med hjertet» «Takk for den gode innsatsen dere gjør. Stolt over å ha vært med på en liten del av det!»
-Fredric Aasbø
Sitat: Vi har aldri kjent på sånn støtte, så vi ble veldig overveldet, på en positiv måte. 
Vi har ikke kjent igjen gutten vår siden desember, men på vei hjem snakket han i ett kjør om flamme eksos og turbo boost! Og han husker fortsatt at; neste gang han møter Fredric, så skal de gå gjennom bremsesystemet:) Etter det ble det en velfortjent blund.

Grillmat og aktiviteter

Familiene fikk goodiebag fra Superselma-prosjektet og Bauda AS da de ankom arrangementet. Bauda AS driver forhandlervirksomhet av Toyota og Lexus. 

De stod for hele dette arrangementet og hadde virkelig lagt ting til rette for en flott opplevelse med grillmat, drikke og underholdning. De sørget for at alle barna og foreldrene fikk anledning til å få en eksklusiv tur på banen. Sammen med Fredric Aasbø fikk de kjenne på 1000 hestekrefter og lukten av svidde gummidekk.

-Nina fra vår trofaste og engasjerte samarbeidspartner, Admincontroll brukte sin «charityday» og deltok på arrangementet for å bidra. 

Sterk sterk oppevelse! Tusen takk for at jeg fikk bli med. Å se gleden i disse barns øyne gjorde sterke inntrykk, og gjør at vi har lyst å gjøre enda mer for Superselma-prosjektet.

Barna og familiene reiste hjem slitne, fornøyde og med et STORT smil om munnen. 

Mange familier var invitert, men tre av de måtte dessverre avlyse grunnet sykehusinnleggelse. Dette minner oss på hvor alvorlig kreft er og at familienes hverdag er uforutsigbare og tøffe.

Superselma-prosjektet startet opp da Selma var tre år. Her er hun (til venstre) og en klassevenninne med på «jobb-skyggedag» som frivillige hjelper. Familiene syntes det ga håp og se henne og hilse på henne.

ALLE FORTJENER ET LYSGLIMT

Stor TAKK til Bauda AS, BKOB (Bauda-konsernets opplæringskontor) og Fredric Aasbø!

Superselma-prosjektet er Støtteforeningen for Kreftrammede sitt barneprosjekt som gir Lysglimt til kreftsyke barn.

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket LYSGLIMT