Endelig arrangement!

21.mai våget endelig flere aktører seg på å gjennomføre etterlengtede arrangement. To år uten å møtes grunnet pandemien, kunne merkes på entusiasmen!

Biker Day i Drammen og Rypejakta i Mjøndalen samlet inn penger til Lysglimt og regnet stoppet ingen denne dagen!

Rypejakta/Hanekamp

Tekst: Marianne S. Kristiansen. Foto: Tommy Kristiansen

Eiker Cykleklubb arrangerte sykkelritt Rypejakta/Hanekamp i Mjøndalsskauen. Klubben passer for alle og 21. mai arrangerte de et krevende sykkelritt.

De ønsket at deler av startnummer skulle gå til en god sak. Valget falt på å skape Lysglimt til kreftsyke barn! Superselma-prosjektet mottok 5.000 kroner i donasjon.

Takk til alle deltagere og takk til de frivillige som stilte opp i regnet denne dagen!

Hanekamp/Rypejakta er laget for deg som vil oppleve mest mulig kul terrengsykling i en kompakt løype fylt med morsomme og utfordrende stier. Vårt løfte til deltagerne er at det skal være røft, tøft og morsomt!

På stiene i Mjøndalsskauen er det kort mellom høydepunktene som det for sikkerhets skyld er mange av underveis. Enkelte deltagere på rittet har endt opp med å ta seg en halv runde ekstra fordi opplevelsen var så fin.

Superselma sine frivillige ambassadører Jon Are og Gunnar har vært med som ambassadører for Superselma-prosjektet i en årrekke. Her stilte de opp på stand

 

Samme dag-Buskerud Biker Union
Det ble en hektisk og innholdsrik lørdag og entusiasmen for å støtte en god sak lot ikke vente på seg.

Buskerud Biker Union hadde nemlig sitt årlige Charity Run og de ønsket å samle inn penger til Superselma-prosjektet.

Kl. 12:00 kjørte alle i fellesskap i 70 km i regnvær. De syntes det var morsomt å delta for en så god sak. Salg av lodd, pølser og kaffe utgjorde over 30.000 til Lysglimt for kreftsyke barn og Superselma.prosjetekt denne dagen!

Tusen takk til alle som deltok og bidro denne dagen!