Takk for turen til Dyreparken!

I 25 år har Støtteforeningen for Kreftrammede-Superselma arrangert tredagers drømmetur utenom det vanlige.

Familiene som er med oss har en ting til felles; de har et barn med kreft. Takket vært fabelaktig innsats fra Dyreparken og våre givere ble det en fantastisk tur.

Et stort Lysglimt!

Tekst: Marianne Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen, Marianne Kristiansen

I årenes løp har mange hundre familier som har et barn med kreft storkost seg i det blide sør sammen med oss. I år var intet unntak. Etter en lang tid med isolasjon og mye moderasjoner overalt, kunne vi i år ta med enda fler familier enn vanlig.

4. – 6. august var det endelig klart for unike drømmeopplevelser i Dyreparken!

Tusen takk for turen til alle de flotte familiene! Det var herlig å se gleden de viste under en etterlengtet opplevelse.

Vi er ydmyke og overveldet hvert år over samarbeidet med Dyreparken og dette unike opplegget. På vegne av familiene som var med oss på tur, vil vi takke alle som har bidratt til å gi en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Programmet for turen er tilrettelagt slik at familiene skal få en hyggelig opplevelse sammen som familie. De trenger gode opplevelser og positiv energi. De får utdelt et program med unike opplever som kun er for oss. Ellers på turen velger de selv hva de vil gjøre i parken og på hotellet.

Den første vi møtte på Sørlandet var Sørlandschips som leverte masse deilige produkter som familiene kunne kose seg med. Sammen med flotte produkter fikk alle familiene delt ut to store Lysglimtposer hver når de sjekket inn på hotellet i Dyreparken. Posene var proppfulle av herlige produkter.

Alene i parken!

Første høydepunkt var å bli hentet av Dyreparkens dyktige guider. Parken er stengt for dagen, derfor låser guiden oss inn. Det er spennende å være helt alene i parken.

Det er tradisjon at det ikke regner når vi er i Dyreparken. I år var intet unntak når vi navigerte oss rundt i Dyreparken.

Sammen med fantastiske guider, fikk vi se dyrene på nært hold. Vi må frem med hendene mange ganger på vei ut og inn til dyrene. En god dusj Antibac er viktig.

For å ikke være for mange sammen, ble vi delt inn i tre grupper. Guidene fra Dyreparken fortalte masse spennende om dyrene. Vi var innom digre slanger, matet sjiraffene og fikk gå inn til surikatene og mate de.

SÅ hyggelig å få være med på en så fantastisk tur! Vi er i himmelen av begeistring. Dette betydde mye for hele familien vår!

Hilsen en av familiene som var med på tur!

Høydepunktet denne kvelden tror jeg vi alle var enige om at var å få mate verdens høyeste dyr. Inne i parken fikk vi møte noen fascinerende og elegante dyr på opp mot seks meter. De ruvet høyt over oss, mens vi tøffingene rakte de gulrøtter og blader.

På tokt!

Dag to er det tid for tokt.  ”Hiiv o`hoi, snart er skatten vår,” synges både her og der mens vi venter. Skuta står klar på brygga. Og ombord er SELVESTE Kaptein Sabeltann sammen med Pelle og Pysa. Kun for oss har han dukket opp og skal ta oss med ut på Grashavet.

Skuta seiler avgårde. Det synges, tas bilder, skuespillerne lager show og barna tar bilder med Kaptein Sabeltann. Vi får et eget lite show, der alle kan komme å hilse på SELVESTE Kapteinen og ta bilder.

Senere på ettermiddagen fikk vi satt opp egen forestilling i Hakkebakkeskogen. Klatremus tok oss med rundt med toget sitt og sang, spilte og vi fikk en lang forestilling på toget som kjørte oss fra scene til scene inni skogen.

Tusen takk!

Å ha noe å se frem til er viktig. Positive opplevelser gir familiene energi og minner i lang tid. Vårt fremste mål er at flest mulig skal få ett eller flere LYSGLIMT i løpet av behandlingstiden. Vi gleder oss til Dyreparken neste år.

Takk til alle bedrifter og privatpersoner som har donert støtte til denne turen, samt andre Lysglimt sommeren igjennom.

Spesiell takk til Dyreparken for dette unike opplegget og takk til guidene og skuespillerne.

Lysglimtposene ble fulle av spennende produkter fra mange leverandører. Familiene ble veldig glade!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA