Gulskogen

Gulskogen kjøpesenter har det siste året tilrettelagt og markedsført "drop-punkt" på senteret for innsamling av tomflasker slik at besøkende kan leverer fra seg panteflasker. Alle de ansatte på senteret er også engasjerte og gir sine flakser til Superselma-prosjektet.

De har hatt utstillinger for oss slik at vi har fått vist frem sykkeldrakter fra Team Superselma og produkter vi selger i vår nettbutikk.

Et kjøpesenter til etterfølgelse

Senterleder Elisabeth Lohk har syklet Birken med Team Superselma og har med stor iver publisert en liten filmsnupp der hun oppfordre andre til å delta. De ønsker å støtte Superselma-prosjektet i stor skala og i desember tilrettelgger de reklameplass over hele senteret slik at vi får synliggjort vårt landsomfattende arrrangement for barn som tilbringer julehøytiden på sykehus «Barnas Jul»

Senter leder Elisabeth Lokh uttaler seg om samarbeidet!

Vi på Gulskogen har hatt gleden av å bli kjent med Superselma-Prosjektet gjennom flere år nå- I 2013 valgte vi å støtte dette da vi oppdaget en forening med en god intensjon og ikke minst – vi så at støtten ville glede veldig mange barn i hverdagen.

Etter hvert har samarbeidet utviklet seg og vi har inngått et samarbeid vi er veldig stolte av og som gir oss en god følelse å få være en del av.  Da en viktig del av inntektene til Superselma-prosjektet er innsamling av panteflasker, har vi nå satt ut tre containere – 1 stor i senteret vårt hvor kundene kan levere sine tomflasker og to containere til våre ansatte.  Vi så fort at vi har en arena hvor dette er mulig å få til.  I tillegg til dette får Superselma-prosjektet bruke våre podier i perioder til å markedsføre sine produkter og ikke minst gjør vi en del ting gjennom våre sosiale og digitale kanaler.  Vi ser at mange av våre butikker bidrar med flasker og vi ser at våre kunder fyller opp containeren vi har satt ut i senteret – det gleder meg masse, sier Elisabeth.

Som leder for senteret fikk jeg en utfordring av Tommy Kristiansen som er kreativ leder for Superselma-prosjektet – «gjør en forskjell med å være med å sykle Birken» – jeg tok den – og angrer ikke!!  Det har gitt meg energi og motivasjon til å trene litt ekstra – men det har mest av alt gitt meg en fantastisk opplevelse med å sykle – ha det tøft og vondt, tenke positive tanker, men ikke minst jeg bidra til noe for noen.  Jeg fikk også anledning til å treffe en fantastisk gruppe mennesker som imponerte meg med å sykle ja – men det å få snakke med foreldre som hadde kreftsyke barn eller har hatt kreftsyke barn – hva de går gjennom – hva de må mobilisere og hvor viktig det er at de har støtte rundt seg – da ble de 86 km på sykkelen en glede å sykle og verdt slitet.  I etterkant har det også gitt meg masse motivasjon og energi i mitt arbeide og jeg håper at mitt engasjement kan smitte over på de ansatte og at de også føler at vi på Gulskogen bidrar samt at de ønsker å bidra.

Jeg håper også at jeg kan være med på å inspirere flere næringslivsledere, ansatte og kunder til å gjøre en forskjell i hverdagen. 

Vi jobber hver dag med å gi våre kunder en god handleopplevelse, men å få lov til å være med å gi kreftsyke barn «lysglimt i hverdagen» det gir energi og en god følelse for alle som jobber her på senteret og vi ser frem til fortsettelsen med Superselma-prosjektet.

Med vennlig hilsen / Best regards

Elisabeth LOHK
Center Manager

Gulskogen