Gunnar vil ha DEG med! 

I 2015 ble Gunnar utfordret av kollegaer til å sykle Birken. Siden har han vært en viktig støttespiller for kreftsaken. Gunnar er i dag 52 år og et aktivt og engasjert medlem i Team Superselma.

- Jeg fikk høre om Superselma-prosjektet gjennom kona. Hun fortalte at barnebarnet til en kollega har hatt kreft og at de hadde fått et Lysglimt.

Gunnar oppfordrer DEG til å bli med i Team Superselma! 

Tekst: Marianne S. Kristiansen. Foto: Gunnar Strid, Superselma arkiv.

Gjør som Gunnar! Tren for en god sak og meld deg inn i Team Superselma. Oppfordringen til Gunnar er klar og tydelig! – Dette kommer det bare godt ut av, oppfordrer Gunnar.

I 2015 ble Gunnar utfordret av kollegaer til å sykle Birken. Siden har han vært en viktig støttespiller for kreftsaken.

Gunnar er i dag 52 år og et aktivt og engasjert medlem i Team Superselma.

Ga inntrykk

– Jeg fikk høre om Superselma-prosjektet gjennom kona. Hun fortalte at barnebarnet til en kollega har hatt kreft og at de hadde fått et Lysglimt.

Dette ga inntrykk på meg, og da de startet å samle inn tomflasker på jobben, fikk jeg oppdraget med å levere disse til Tommy, forteller Gunnar.

– Tommy er pappaen Selma som på den tiden var kreftsyk. Han er også opphavsmannen til Superselma-prosjektet. Han spurte om jeg hadde lyst til å bli med i Team Superselma, sier Gunnar.

Gunnar synes det var et enkelt valg og har siden vært aktivt medlem og bidratt til mye.

I flere år har Gunnar vært med på mye morsomme aktiviteter både sammen med Team Superselma og på egenhånd.

Jeg liker treningsdrakta fra Team Superselma sitt eget design veldig godt og bruker den så ofte jeg kan når jeg er ute og sykler og trener. Den synes godt, og jeg får stadig spørsmål av folk jeg møter om Superselma. Det er givende å få så og mye positive tilbakemeldinger, synes Gunnar.

– Jeg har deltatt på ganske mye i løpet av disse årene. Jeg deltok på Birken i 2016, 2017 og 2018. Deltok på Lillehammer-Oslo 2017, Follorittet, Skiptvetrittet og Cykelvasan i 2019. Var også med på treningsleir i Italia i 2017 og Spania i 2019. Og selvfølgelig har jeg stilt opp på Superselmaløpet som arrangeres hvert år på Spiraltoppen i Drammen.

MELD DEG INN I TEAM SUPERSELMA HER

-Jeg ble allerede fra starten veldig inspirert til å trene for en god sak, og i løpet av den tiden jeg har vært medlem i Team Superselma, har jeg sett mye av det gode som kommer ut av dette.

«Jeg ser at Superselma-prosjektet har vokst seg større og større og at LYSGLIMTENE kommer frem til de kreftsyke barna. » » Det er inspirerende, synes Gunnar.

Det at vi er en gjeng som trener sammen for en god sak og har det hyggelig med en felles hensikt, gjør det bare enda bedre.

Oppfordrer til å bli frivillig

Gunnar forteller vider at i tillegg til å mosjonere og trene sammen med andre for en god sak, er det også mye annet man kan stille opp på. -Som frivillig har jeg stilt opp som «modell» på motevisning i Asker i 2017, jeg har vært på stand i forbindelse med Jentebølgen i Drammen og Villmann Hillclimb, og andre lokale løp til. Jeg deler innlegg om Superselma-prosjektet på facebook jevnlig slik at saken når frem til flest mulig.

Jeg oppfordrer ofte folk jeg møter om å gå inn på Superselma sine nettsider og lese litt.

Kommer jeg i samtale med andre på treningsturer eller når jeg har på meg Superselmadrakta, prøver jeg å inspirer de til å bli med!

Hvordan bidra?

MELD DEG INN I TEAM SUPERSELMA HER

BLI FASTGIVER

START DIN EGEN INNSAMLING