Heia Erland!

Første gang Erland satt på en racersykkel var i 2021. I 2022 syklet Erland Arnesen Trondheim - Oslo for Superselma-prosjektet. 

-Jeg har streamet noen små events tidligere hvor jeg streamet gaming i 48 timer og samlet inn penger til Kreftfsaken, forteller Erland. Nå ville jeg gjøre noe mye større. Derfor meldte jeg meg på Trondheim - Oslo "Den store styrkeprøven" fra Trondheim til Oslo.

Tekst: Marianne S.Kristiansen. Foto: Tommy Kristianssen/Erland Andersen.

Tusen takk!

Selve rittet foregikk 11.-13. juni. Planen var å streame prosessen rundt opptreningen til dette, samt filme korte sekvenser for å lage dette til en dokumentar etter løpet er ferdig. Streamen kan du la deg imponerer av her: https://www.twitch.tv/slagverk

Viktig å bidra!

-Kreftsaken er like viktig for meg som for alle andre. Personlig har både min mor og en av mine nærmeste venner overlevd kreft, mens faren til en kompis mistet livet for kun kort tid siden, forteller Erland. Han skyter inn at han synes kreft er en forferdelig sykdom som kan ramme alle, og tanken på at barn blir rammet av det er forferdelig.

-Uskyldige barn skal ikke bruke barndommen sin på sykehus. De skal være ute og leke med vennene sine. 

-Derfor ønsker jeg å bidra. Jeg ønsker å donere bort penger jeg får via prosjektet mitt til Superselma, nettopp fordi den jobben som blir gjort er uunnværlig for enhver familie som har opplevd kreft på nært hold. 

Erland i sykkeldrakt fra Team Superselma. Foto: Erland Andersen

Rett i forkant av rittet ble Erland syk og formen var ikke helt på topp. På Dombås måtte han dessverre bryte. Men å sykle nesten 200 km med dårlig form er allikevel utrolig imponerende. Over 50 bedrifter hadde allerede bidratt og 33.000 var samlet inn. 

Iført sykkeltrakt fra Team Superselma, ble han flere ganger gjenkjent og heiet frem. Dette synes han er morsomt og inspirerende.

Team Superselma har i en årrekke vært kjent for å delta på forskjellige ritt, turer og arrangement og den rosa drakten er ikonisk.

– Jeg er fornøyd med innsamlingen, men ikke sykkelprestasjonen, sier Erland.  Kroppen hadde mye mer å gi, så jeg kommer til å sykle igjen neste år, avslutter han. 

Hvordan kan du bidra?

BLI GIVER FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Vi gleder oss til å følge Erland sin unike innsats for kreftsyke barn videre! 

På vegne av alle barn som har fått et Lysglimt, vil vi si TUSEN TAKK TIL ERLAND OG ALLE GIVERNE!