Hele Norge løp for Lysglimt

I høst løp hele Norge for å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn. Det tradisjonelle Superselmaløpet som vanligvis arrangeres på Spiraltoppen i Drammen, ble landsdekkende og et litt annerledes løp i år.

Grunnet covid-19 valgte vi å ikke samle mange mennesker på ett sted, men heller gi hele landet muligheten til å delta.

Takk for innsatsen på Superselmaløpet 2020

Sammen med familie, venner, kollegaer eller på egenhånd, brukte folk over hele landet høstferien aktivt ved å gå eller løpe for å skape Lysglimt til kreftsyke barn. 

Engasjementet var stort blant deltakerne selv om det store deler av uken regnet. 
Man kunne gå eller løpe så langt man selv ønsket – når man selv ønsket og hvor man selv ønsket. Alt for å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn i hele landet. Resultatet ble enestående!

Ikano Bank har siden vi startet opp med Superselmaløpet vært hovedsponsor. Takket være de og alle deltagere ble årets Superselmaløp en knallsuksess.

Store og små deltok for å bli med å skape Lysglimt. Noen ga «flat pedal» og andre tok en tur med hunden og barnevognen på tur. 

Tilbakemeldingene om at så mange over hele landet gleder seg til flere løp for Superselma-prosjektet, beviser at mange lar seg treffe med måten å gjennomfører et løp på.

Mottoet «Ung eller gammel, trent eller utrent» får folk opp av sofaen og ut av stua!

Samtidig som det ble løpt, ruslet og gått til inntekt for kreftsaken, valgte mange å heie på sidelinjen ved å donere til innsamlingen via vipps og sosiale medier. Sammen med deltagere, bedrifter, sponsorer, vippsere og egne innsamlinger underveis, ble resultatet på over 200.000 samlet inn totalt!

Takk til bedrifter som tok utfordringen!

Sparebank1 Modum valgte en rute på 8 km i sitt nærmiljø i Hokksund. For å få med seg flest mulig av sin ansatte valgte de å gå.

Ruta gikk fra Gamle Hokksund, opp Harakollen også videre opp til Lautjern. Vel oppe på Lautjern ble det en puste- og bildepause før de fortsatte rundt deler av tjernet. Så gikk det opp til Krukekollen for å se på den flotte utsikten over bygda.

Våre 8 km ble gjennomført med gode venner, latter og selvfølgelig i duskregn. En fin tur for et godt formål!

Akropolis treningssenter satte opp en egen løp- og gå time. Dette ble tatt godt imot og en fin gjeng deltok og hadde det moro i 40 min med oppfordring til å VIPPSE et Lysglimt til 77762.

Akropolis sponset også med energibarer og gavekort til treningssentrene sine som Superselma fikk bruke som premier til heldige deltagere.

Admincontroll sine ansatte ble inspirert av at alle som la inn ekstra innsats i uke 40 skulle få være med å bidra til saken, ved at vi firmaet ga 50 kroner per ekstra kilometer man var i bevegelse. Vi har til sammen beveget oss 248 km ekstra i uke 40, og kan dermed donere 12 400 kr til Superselma. Dette skapte skikkelig engasjement også!

Jotron AS arrangerte åpning av en løperunde og samlet inn 50 kr fra ansatte som var med for å støtte Superselmaløpet. Selskapet bidro med like mye som vi ansatte har gitt.

Søderberg & Partners stilte opp over 30 stk. For å skape mest mulig engasjement og tilrettelegge for lav terskel for å delta, betalte firmaet deltageravgiften for hver enkelt ansatt. De oppfordret alle til å gå/løpe 4 eller 8 km. og sørge for at det ble lavterskel.

Ledelsen bestemt seg for å doble innsamlet beløp av ansatte og donere til Superselma.

Joakim Hykkerud er norsk håndballspiller som spiller proff på DHK i Drammen. Han valgte å dedikere sin restitusjonsøkt etter kamp til Superselma. Hykkerud har tidligere engasjert seg i kreftsaken og vært med å dele ut Lysglimt på Drammen sykehus i forbindelse med den årlig veldedighetskampen «Kamp for Glede.»

TUSEN TAKK til alle som stilte opp.