Hele Norge strikker for Lysglimt!

I det samme høsten melder sin ankomst, setter strikkeentusiastene i gang med nye strikkeprosjekter.

I takt med at løvet skifter farge og faller på bakken, produseres det mye flott håndarbeid. Strikking er populært og i år er det gensere som står øverst på ønskelisten fra «strikkemoten.»

Tekst: Marianne S. Kristiansen. Foto: Tommy Kristiansen

Superselma-prosjektet skaper Lysglimt til kreftsyke barn og har i lang tid fått etterspørsel etter mønster slik at entusiastene kan strikke sin egen Superselmagenser. Hva passer vel bedre enn å strikke for Lysglimt på mørke høstkvelder?

Nå er det populære mønsteret vel plassert i nettbutikken. På to dager ble det solgt og lastet ned gledelig mange mønster. Bestillinger fra steder som Tromsdalen, Krøderen, Skodje, Lier, Mandal, Oslo og Brattvåg viser at interessen er landsdekkende! 

Superselmagenseren er allerede på manges strikkepinner og vi håper flere blir med! Det kommer også konkrete forespørsler om å bestille ferdig strikket genser, da ikke alle har like strikkeferdigheter.

KJØP OG LAST NED MØNSTERET HER

Genseren strikkes nedenfra og opp på rundpinne før delene settes sammen til rundfelling på bærestykket. Anbefalt garn er Alpaca Storm fra VikingGarn eller annet garn med samme strikkefasthet. 

Stjernene i mønsteret assosieres med stjernene i Superselma-prosjektet sine Lysglimt. Dette er produkter som varmer både deg og kreftsyke barn.

Superselma by bonus

Linda Kristiansen driver firmaet BonusStrikk og har drevet med håndarbeid siden hun var i tenårene. Hun er erfaren med strikking og hekling og har et brennende engasjement for å skape Lysglimt til kreftsyke barn. Hun bidrar også som frivillig til Superselma sitt flaskepant-prosjekt.

I 2020 designet hun egne produkter til Superselma-prosjektet. De siste årene har Linda strikket luer, pannebånd, tovet sitteunderlag og strikket myke kosekaniner som Superselma-prosjektet selger i nettbutikken. Nå designer hun også sine egne mønster. Superselma by bonus er laget helt spesielt for å skape Lysglimt for kreftsyke barn. Bestselgerne er tovede sitteunderlag, pannebånd og luer i eget Superselma-mønster.

BESØK VÅR NETTBUTIKK HER