Isolerte kreftpasienter trenger lysglimt!

Nå vet vi alle litt mer om hvordan det føles å være isolert fra det daglige og normale liv.  Denne isolasjonen lever mange kreftpasienter med til vanlig.

Nå er det ekstra krevende fordi de vet at det er farlig å gå ut eller være sammen med andre enn sine helt nærmeste.

Det er akkurat i en slik situasjon vi brenner for å hjelpe pasienter, pårørende og hele familier ved å gi de et LYSGLIMT.

Situasjonen vi er i om dagen gjør at vi ikke kan besøke barneavdelingen som planlagt for å ha aktiviteter eller dele ut leker som vi pleier. Mange av familiene som skulle fått en etterlengtet tur eller aktivitet utomhus, må vente.

Isolasjonen blir dermed ekstra belastende. Spesielt fortviler barnefamiliene.

Tenk deg å sitte i en leilighet i ukesvis med et kreftsykt barn og søsken og ikke kunne gå ut. Dette er utfordrende for foreldende. De trenger å holde motivasjonen oppe.

Vi fikk mail fra en familie sent en kveld som fortvilet sitter isolert inne med et kreftsykt barn på fem år og tvillinger på tre år. De kan ikke gå ut. De er slitne.
Allerede dagen etter satte vi masse poser fulle av aktiviteter, hobbysaker og leker utenfor døra deres.

I disse Corona tider er mange av oss enten i karantene eller isolasjon. Vi er så godt det lar seg gjøre fullt isolert grunnet vår 4 år gamle sønn med kreft. Vi kontaktet SuperSelma-prosjektet i går kveld og de lurte på om det var noe vi trengte. Vi svarte at med 3 små barn aktive i isolasjon hadde det vært supert med litt spill og tegnesaker – Dagen etter stod det 6 poser og ett leketelt utenfor døren vår. Dette hjelper virkelig familier i en vanskelig situasjon. Tusen hjertelig takk fra en pappa.

Vi har allerede satt masse poser med aktiviteter, leker og morsomme lysglimt utenfor døren til barnefamilier og andre har fått levert med bud på trappen. Tilbakemeldingene er overveldende. De opplever dette som et sårt tiltrengt LYSGLIMT.

 

Etter avtale og ønsker tilpasser vi så godt vi kan slik at spesielt barna, skal få positive øyeblikk. Dette letter situasjonen for foreldrene og gir mer energi til barna i kampen for overlevelse. 

Vi trenger din hjelp, slik at enda flere kreftrammede som sitter isolert hjemme kan få hjelp.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket LYSGLIMT