Jentebølgen 2019 for LYSGLIMT

Et sikkert vårtegn er at det er tid for JENTEBØLGEN! Bidra til å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn med Superselma 5.juni!

Om du er trent eller utrent, ung eller gammel spiller ingen rolle. Her kan alle jenter gå eller løpe for å skape positive opplevelser for barn i en tøff situasjon!

Løp for LYSGLIMT 5. juni!

Bli med Team Superselma i Jentebølgen 2019 i Drammen!

Dette blir en morsom opplevelse samtidig som du er med å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn i Norge.

Løypa på 5 km starter på torget i Drammen med show og oppvarming. Etter endt løp er det utdeling av gevinster og premier. Team Superselma deltar i alle aldre, størrelser, former og fasonger løper med et felles mål; de vil gi lysglimt til kreftsyke barn. Dette blir gøy!

Slik bidrar du:

Det eneste du trenger å gjøre er å delta i vår løpetrøye og melde deg på. Kjøp av trøye gir LYSGLIMT til kreftsyke barn.

  • Løpetrøye kjøpes her:

JA JEG VIL STØTTE SUPERSELMA-PROSJEKTET MED Å LØPE I LYSGLIMT TRØYE

PS! Bruk rabattkode JENTEBØLGEN2019. Da får du rabatt, og du mottar trøyen etter få dager i miljøvennlig handlenett og litt overrraskelser fra Team Superselma.

 

MELD DEG PÅ DIREKTE TIL JENTEØLGEN HER

Husk å skrive Team Superselma som klubb/lag/firma

 

KONTAKT OSS FOR SPØRSMÅL ELLER OM DU ER BEDRIFT

Bli medlem av Team Superselma

Du blir Superselma-prosjektet sin ambasadør som bidrar til å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken! Medlemskap er en fin måte å samle og engasjere flere til å bli med oss. 
 
Det koster bare 500 kroner i året som skaper LYSGLIMT til kreftsyke barn og du får ditt eget medlemskort og masse spennende medlemsfordeler året igjennom.
 
Vi lover deg at dette vil du ikke gå glipp av!
MELD DEG INN NÅ!
 

MELD DEG INN HER

La deg inspirere til minne om flotte Vibeke Skofterud!

Vibeke Skofterud hadde et hjerte av gull. Hun stilte opp i løpetrøye fra Team Superselma og løp med laget vårt for å sette fokus på barn med kreft. Tusen takk for det flotte menneske du var, Vibeke!