Jentebølgen kastet LYSGLIMT over Drammen!

Vi ligger ikke på latsiden i dette flotte sommerværet! Over 1300 jenter stilte til start på torget i Drammen.

Mange av disse løp for å skape LYSGLIMT til Superselma-prosjektet. Det vrimlet av jenter i alle aldre som løp eller gikk med LYSGLIMT på trøya.

LYSGLIMT i varmen!

I motsetning til øsregn som heldigvis ga seg rett før løpet i fjor, strålte solen i år og torget kokte av varme. I år gikk Jentebølgen av stabelen onsdag 30. mai.

Vi er glade for at så mange ønsker å komme i form, være sosiale og samtidig sette fokus på en viktig sak. Vi solgte løpetrøyer for over 4000 kroner der pengene går til LYSGLIMT for kreftsyke barn

«Flossdance» ga varme

Med oss hadde vi Marlen som har hatt arbeidsuke hos oss. Hun avsluttet denne arbeidsuken med stor stil. Hun tok oppvarmingen på strak arm, spratt opp på scenene og fikk hele torget til å svinge seg ved å lære Håvard Lilleheie the flossdance.

Opp på scenen sammen med kommentatoren Ole Kristian Stoltenberg fikk i tillegg vår kreativ leder for Superselma-prosjektet Tommy Kristiansen takket alle for oppmøte og oppfordret alle til å melde seg på Superselmaløpet som arrangeres på spiraltoppen 22. September.

Bli medlem av Team Superselma!

MELD DEG INN HER

Bli med å løpe for LYSGLIMT!

22. september 2018

I samarbeid med Ikano Bank arrangerer vi årets arrangement! «Superselmaløpet 2018″

HER KAN DU MELDE DEG PÅ