Jentebølgen 2018

Et sikkert vårtegn er at det er tid for JENTEBØLGEN! Bidra til å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn med Superselma 30. mai!

Om du er trent eller utrent, ung eller gammel spiller ingen rolle. Her kan alle jenter gå eller løpe for å skape positive opplevelser for barn i en tøff situasjon! 

Løp for LYSGLIMT 30. mai!

Bli med Team Superselma i Jentebølgen 2018!

Dette blir en morsom opplevelse samtidig som du er med å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn i Norge.

Løypa på 5 km starter på torget i Drammen med show og oppvarming. Etter endt løp er det utdeling av gevinster og premier. Team Superselma deltar i alle aldre, størrelser, former og fasonger løper med et felles mål; de vil gi lysglimt til kreftsyke barn. Dette blir gøy!

Slik bidrar du:

Det eneste du trenger å gjøre er å delta i vår løpetrøye og melde deg på. Kjøp av trøye gir LYSGLIMT til kreftsyke barn.

  • Løpetrøye kjøpes HER. 

PS! Bruk rabattkode JENTEBØLGEN2018. Da får du rabatt, og du mottar trøyen etter få dager i en lekker gympose og litt overrraskelser fra Team Superselma.

  • Påmelding gjøres direkte til Jentebølgen HER. Husk å skrive Team Superselma som klubb/lag/firma

Kontakt Tommy Kristiansen hvis du har spørsmål:   tommy@sfk.no

Er du bedrift?: kontakt tommy@sfk.no

Bli medlem av Team Superselma

Fra 2018 har vi startet medlemskap i Team Superselma for privatpersoner. Dette er fordi vi vil samle og engasjere flere til å bli med oss. Det er en enkel måte å samle alle på <3
 
Det koster bare 500 kroner i året og du får ditt eget medlemskort, hyggelig velkomstpakke og masse spennende medlemsfordeler året igjennom.
 
Vi lover deg at dette vil du ikke gå glipp av!
MELD DEG INN NÅ!
 
Hver 10. innmeldte får en ekstra premie  🙂 

MELD DEG INN HER

La deg inspirere av Vibeke Skofterud!

Vibeke Skofterud har et hjerte av gull. Hun stilte opp i løpetrøye fra Team Superselma og løp med laget vårt for å sette fokus på barn med kreft. Tusen takk, Vibeke!