“Kaptein Sabeltann 2019”

Hver sommer i 23 år har vi gledet familier som har et kreftrammet barn med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark.

Familier som opplever å ha et barn med kreft er ofte i en svært vanskelig livssituasjon! De trenger avlastning, støtte og energi.

Kreftsyke barn trenger lysglimt sammen med familien!

– “Kaptein Sabeltann 2019”

Hver sommer i 23 år har vi gledet mange hundre barnefamilier med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark. Familiene har en ting til felles; de har et barn med kreft. Vi vet hvor viktig det er med positive opplevelser. Derfor skreddersyr vi en tur som virkelig gir de energi og gode minner sammen.

Superselma-prosjektet sitt fremste mål er å skape LYSGLIMT til kreftsyke barn i behandlingsperioden.

Vi håper du vil være med på å gjøre en forskjell for disse barna.

Familiene som er med oss trenger avlastning, støtte og energi. De har lange dager på sykehus og tunge stunder. De trenger tid sammen som familie.

Kun for oss

I Dyreparken får familiene eksklusivt møte med selveste Kaptein Sabeltann, egen forestilling i Hakkebakkeskogen og Dyreparkens guider tar oss med på fantastiske omvisninger med overraskelser underveis. Alt vi gjør på turen er tilpasset familiene og er kun for vårt følge.

Budsjettet er på ca.15.000 kroner for en familie og ethvert beløp er kjærkomment!

Målet vårt er å skjemme bort og ivareta hver enkelte families individuelle behov. Vi har alltid med oss kreftsykepleier på turen, slik at familiene kan føles trygge. 

I nært samarbeid med Kristiansand Dyrepark AS og Dyreparken Hotell sørger vi for å skreddersy turen slik at familiene får en uforglemmelig opplevelse. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre.  Deltagelse på turen avtales kun i samarbeid med våre kontaktpersoner på helseinstitusjonene og varierer fra år til år utifra regionale behov og søknader fra helsepersonell. Vi har ingen direkte påmeldinger fra privatpersoner.

LYSGLIMT hele sommeren 

Vi gir LYSGLIMT til barn som er på sykehus i ferien, som ikke kan dra på sommerferie grunnet behandling eller lavt immunforsvar. Vi tilpasser hvert LYSGLIMT ut ifra barnets behov, ønsker og tilstand.

Livet tar brått en ny vending når et barn får kreft! Superselma-prosjektet gir lysglimt til kreftsyke barn i hele Norge og vi håper du vil være med på å gjøre en forskjell for disse barna.

Med et alvorlig sykt barn må man ta en dag av gangen. Da er det de små tingene som teller. Positive lysglimt i en tøff tid hjelper barna til å flytte fokuset mot noe positivt. Kampen blir dermed lettere for barna og foreldrene.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket Kaptein Sabeltann 2019