“Kaptein Sabeltann 2020 og sommergaver”

Hver sommer gleder vi mange barnefamilier med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark, tilrettelagt ferie eller tilpassede lysglimt utfra situasjonen de befinner seg i.

Familiene vi hjelper har en ting til felles; de har et barn med kreft.

Kreftsyke barnefamilier trenger LYSGLIMT

Vi vet hvor viktig det er med positive opplevelser. Derfor skreddersyr vi all vår hjelp utfra pasientens behov, ønske og tilstand.

Vi håper du er med oss med å gi de opplevelser og lysglimt som virkelig gir de energi og gode minner sammen

Familier som er rammet av kreft, trenger avlastning, støtte og energi i kampen for overlevelse.

Din støtte bidrar til dette:

Kaptein Sabeltann 2020.

Tre dagers drømmetur. I Dyreparken får familiene eksklusivt møte og eget tokt med selveste Kaptein Sabeltann, egen forestilling i Hakkebakkeskogen og Dyreparkens guider tar oss med på fantastiske omvisninger med overraskelser underveis. Alt vi gjør på turen er tilpasset familiene og er kun for vårt følge og i nært samarbeid med Dyreparken.

Eks. vil 10-15.ooo kroner dekke turen for en familie.

Sommergaver:

Mange barn kan ikke reise noen steder fordi de er innlagt på sykehus eller har tett behandling. Tilpassende aktiviteter, gaver og overraskelser til barna på sykehuset er kjærkomment og gir oppmuntring. Familiene blir splittet i en slik periode. Vi hjelper derfor foreldre og søsken med opplevelser og turer, slik at situasjonen blir lettere.

Eks. vil 500 kroner gi ett barn en leke.

Ferie:

Tilpasser egne tur til Dyreparken, Kongeparken, Tusenfryd, hyttetur eller andre aktiviteter. Skreddersys utfra familiens behov og tilpasses behandlingen.

Eks: vil 5.000 gi en familie/pårørende en opplevelse/aktivitetsdag

Bli med å gi LYSGLIMT i sommer!

Alle bidrag blir satt stor pris på og vil hjelpe! Beløpet velger du selv!

Deltagelse på turen avtales kun i samarbeid med våre kontaktpersoner på helseinstitusjonene og varierer fra år til år utifra regionale behov og søknader fra helsepersonell. Vi har ingen direkte påmeldinger fra privatpersoner.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket Kaptein Sabeltann 2020