Kaptein Sabeltann 2020

Hver sommer i 22 år har vi gledet familier som har et kreftrammet barn med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark.

Familier som opplever å ha et barn med kreft er ofte i en svært vanskelig livssituasjon! De trenger avlastning, støtte og energi.

“Kaptein Sabeltann 2020”

Hver sommer får kreftrammede barnefamilier gleden av tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark.

Superselma-prosjektet skaper LYSGLIMT til kreftsyke barn i hele Norge. Vi håper du vil være med på å gjøre en forskjell for disse barna.

Livet tar brått en ny vending når et barn får kreft! Familiene som er med oss trenger avlastning, støtte og energi. De har lange dager på sykehus og tunge stunder. De trenger tid sammen som familie.

Kun for oss!

I Dyreparken får familiene eksklusivt møte med selveste Kaptein Sabeltann, egen forestilling i Hakkebakkeskogen og Dyreparkens guider tar oss med på fantastiske omvisninger med overraskelser underveis. Alt vi gjør på turen er tilpasset barna og er kun for vårt følge. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre.

Budsjettet er på ca.15.000 kroner for en familie og ethvert beløp er kjærkomment!

Målet vårt er å skjemme bort og ivareta hver enkelte families individuelle behov. 

I nært samarbeid med Kristiansand Dyrepark AS og Dyreparken Hotell sørger vi for å skreddersy turen slik at familiene får en uforglemmelig opplevelse. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre. I år er arrangementet 5.-7.august.

Vi gir også LYSGLIMT til barn som er på sykehus i ferien, som ikke kan dra på sommerferie grunnet behandling eller lavt immunforsvar. Vi tilpasser hvert LYSGLIMT ut ifra barnets behov, ønsker og tilstand.

Deltagelse på turen avtales kun i samarbeid med våre kontaktpersoner på helseinstitusjonene og varierer fra år til år utifra regionale behov og søknader fra helsepersonell. Vi har ingen direkte påmeldinger fra privatpersoner.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket Kaptein Sabeltann 2020