Kaptein Sabeltann

Hver sommer i over 30 år, har vi gledet hundrevis av familier som har et kreftrammet barn med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark.

Familier som opplever å ha et barn med kreft er ofte i en svært vanskelig livssituasjon! De trenger avlastning, støtte og energi.

“Lysglimt og unik tur til Dyreparken”

Hver sommer får kreftrammede barnefamilier gleden av tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark.

Superselma-prosjektet skaper LYSGLIMT til kreftsyke barn i hele Norge. Vi håper du vil være med på å gjøre en forskjell for disse barna.

Livet oppleves som tøft når et barn får kreft! Familiene som er med oss trenger avlastning, støtte og energi. De har lange dager på sykehus og tunge stunder. De trenger tid sammen som familie.

Kun for oss!

I Dyreparken får familiene eksklusivt møte med selveste Kaptein Sabeltann, egen forestilling i Hakkebakkeskogen og Dyreparkens guider tar oss med på fantastiske omvisninger med overraskelser underveis. Alt vi gjør på turen er tilpasset barna og er kun for vårt følge. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre.

Budsjettet er på ca.15.000 kroner for en familie og ethvert beløp er kjærkomment!

Målet vårt er å skjemme bort og ivareta hver enkelte families individuelle behov. 

I nært samarbeid med Kristiansand Dyrepark AS og Dyreparken Hotell sørger vi for å skreddersy turen slik at familiene får en uforglemmelig opplevelse. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre.

I år er arrangementet 6.-8.august.

LYSGLIMT

Vi gir hvert år LYSGLIMT til barn som er på sykehus i ferien, som ikke kan dra på sommerferie grunnet behandling eller lavt immunforsvar. Vi tilpasser hvert LYSGLIMT ut ifra barnets behov, ønsker og tilstand.

I tillegg sender vi omkring 20 familier på egen tur til Dyreparken utenom arrangemenetet vårt. Dette er fordi mange har kort frist på å vite om de kan reise ut av sykehuset i forhold til behandlingsopplegg og form. Derfor skreddersyr vi spontane småturer til Dyreparken for å glede familiene som ikke har muligheten til å planlegge frem i tid.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket Kaptein Sabeltann 2024