Kreftsyke barn trenger et LYSGLIMT – “Kaptein Sabeltann 2018” 

Vi vet hvor viktig det er med positive opplevelser. Vi håper du vil være med på å gjøre en forskjell for disse barna.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Tusen takk til alle som har støttet kreftsaken hittil i år!

Vi går mot sommer og det er en sårbar tid for mange som er rammet av kreft. Mens andre reiser på ferie, griller og nyter solen på stranden tilbringer mange barn og deres familie mye av tiden inne på sykehuset.

Andre familier har denne tunge tiden bak seg og trenger å se frem mot noe. De har alle sammen en ting til felles. De trenger et LYSGLIMT.

Hver sommer i over 20 år har vi gledet mange hundre barnefamilier med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark. Familiene har en ting til felles; de har et barn med kreft.

Familiene som er med oss trenger avlastning, støtte og energi. De har lange dager på sykehus og tunge stunder. De trenger tid sammen som familie.

Derfor skreddersyr vi en tur som virkelig gir de energi og gode minner sammen.

I Dyreparken får familiene eksklusivt møte med selveste Kaptein Sabeltann, egen forestilling i Hakkebakkeskogen og Dyreparkens guider tar oss med på fantastiske omvisninger med overraskelser underveis. Alt vi gjør på turen er tilpasset familiene og er kun for vårt følge.

Hele sommeren gir vi LYSGLIMT til barn som ikke kan dra på sommerferie grunnet behandling/lavt immunforsvar. Vi tilpasser hvert LYSGLIMT ut ifra barnets behov, ønsker og tilstand.

På vegne av alle de familiene som får hjelp, vil vi takke deg for at du bidrar til å gi noen en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA

Valgfritt beløp kan settes inn på konto 9858.05.13255- merket Kaptein Sabeltann 2018