Løp for Superselma!

I de to siste årene har Gulskogen Shoppingcenter og Superselma-prosjektet hatt et tett samarbeid. Under årets Gulskogendager innførte de Superselma-løpet for barn.

Barna var enige at det er flott å hjelpe barn som er syke

Rundt 170 barn møtte opp på denne flotte sommerdagen, registrerte seg og fikk en rosa t-shirt å løpe i. Før løpet fikk barna mulighet til å få ansiktsmaling, de fikk inspisere og sitte inne i ambulanse og brannbil. Dette var stor stas og stemningen ble satt allerede her.

For å kunne delta på løpet måtte alle barna ta med noen tomflasker og putte på det store returpunktet som hadde blitt laget for anledningen. Senterledelsen hadde også utfordret alle butikkene om å gjøre det samme. Tomflaskene rant inn i store mengder.

Senterleder Elisabeth Lohk gikk opp på scenen og forklarte alle barna hva Superselma-løpet gikk ut på. Barna var enige at det er flott å hjelpe barn som er syke.

Akropolis Treningssenter sørget for god og underholdene oppvarming av deltakerne og IF Hellas sørget for god sikkerhet og gjennomføring av selve løpet.

Det ble dans og morro under oppvarmingen og stemningen var god. Noen glade og ivrige, andre litt mer spente på hva som ventet.

Alle barna fikk medalje, diplom og en goodybag når de kom til mål. De fikk også muligheten til å bli avbildet av senterets fotograf på seierspallen.

Speaker fra IF Hellas tok alle barn vel i mot på oppløpet.

Etter løpet fikk de pølser og hamburgere rett fra grillen av Meny.

Superselma deltok med flere på stands hvor vi solgte produkter og gav ut rosiner og lipbalm til de som ønsket.

Under løpet fikk alle barna egen heiagjeng fra Team Superselma som hjalp de gjennom de 150 meterne til mål!

Alle kan kontakt oss direkte på postkasse@sfk.no

Vil du gi LYSGLIMT til familier som har et barn med kreft?

GI EN GAVE SOM PRIVAT GI EN GAVE SOM BEDRIFT

Andre måter å støtte på:

  • SMS: LYSGLIMT 200 til 2377 (eller bytt beløp).
  • Kontonummer: 9858.05.13255
  • VIPPS til 77762 (merk gjerne det du vil gi penger til)