LYSGLIMT fra Buskerud Begravelsesbyrå

Kom på LYSGLIMT-utstillingen! Vi er så imponert og glade for at Buskerud Begravelsesbyrå engasjerer seg i Superselma-prosjektet.

Søndag 19.august kl. 13-17 på Portåsen - Wildenveys Rike. Portåsveien 85, 3050 Mjøndalen

Buskerud Begravelsesbyrå fyller 50 år i 2018

Lysglimt er en salgsutstilling på Portåsen med bidrag fra 10 spennende, lokale kunstnere til inntekt for Superselma-Prosjektet, i anledning Buskerud Begravelsesbyrås 50-års jubileum.

Mini-konsert med vokalist og låtskriver Vårin Strand fra Hokksund, som slapp sin debutplate tidligere i år.

PROGRAM:
Åpningen begynner kl 13.00.
– Velkommen v/ Thomas Kollen
– Introduksjon av Superselma v/ Tommy Kristiansen
– Introduksjon av kunstnerne v/ Morten Halvorsen
– Mini-konsert med Vårin Strand
– Utstillingen åpnes


Kunstnere:
– Morten Halvorsen
– Ragnar Sten
– Hilde Diesen
– Tom Erik Andersen
– May Brit Solstad-Nielsen
– Merethe Duvholt
– Diego Petrillo
– Agnes Volent
– Johan-Anton Sandnes
– Sissel Enger Moe

I tillegg til å vise frem lokale kunstnere ønsker vi at denne utstillingen skal promotere og støtte Superselma-prosjektet, en fantastisk organisasjon som skaper lysglimt i en ellers tung og vanskelig hverdag for barn som er rammet av kreft. Superselma har fått mye oppmerksomhet lokalt, så vel som nasjonalt, og ble i 2015 stemt frem som årets navn i Drammens Tidende.

Vårin Strand er en vokalist og låtskriver oppvokst i Hokksund. Hun har en stemme som skiller seg ut, med en helt spesiell og sårbar vibrato, og skriver personlige tekster og jazzinfluerte popmelodier som både er originale og slekter litt på Ane Brun, Norah Jones, Susanne Sundfør og Radka Toneff.

Selv om Vårin for mange kanskje er et ubeskrevet blad, har hun rukket å trollbinde publikum i mange forskjellige settinger. Blant annet har hun har varmet opp for AURORA og Hellbillies. Hun har også blitt utvalgt som en av over 400 påmeldte til å være med på GNIST 2018 på selve release-dagen for albumet 1.juni.

En stor takk til Morten Halvorsen som har vært til god hjelp og bidratt med sin kompetanse i forbindelse med planleggingen av denne utstillingen.