LYSGLIMTDAGEN på Scandic i Asker

Da Scandic Hotel Asker tok initiativ til å gjøre noe for Superselma-prosjektet stilte en rekke aktører i Asker opp gratis.

Scandic har Superselma-prosjektet nært til sitt hjerte og arrangerte den imponerende LYSGLIMTDAGEN lørdag 26. Mai.

LYSGLIMTDAGEN TRAKK FREM SMILET

Familier som har et kreftsykt barn kom til dekket bord denne dagen. Noe som betyr enormt mye for familiene som står med begge bena oppi en kreftsykdom. Agendaen for dagen var smekkfull! Bare moro! Mat. Musikk. Lek. Treffe andre.

Smilene til barna bekreftet hvor mye dette betydde og foreldrene smilte i takt med stemningen. Og vi ble fort møtt med hyggelige tilbakemeldinger fra de som var med denne dagen.

Tusen takk for en flott helg! Vi koste oss så masse hele familien! Det var utrolig flott opplegg med underholdning som passet like godt for de voksne som til barna, god mat og koselig kino. Hotellet var helt perfekt og de ansatte var i en klasse for seg, for en flott service! Det var veldig stas med politibilen og rommene var gode og store.

Det ble satt opp lekestasjoner, ansiktsmalere, servert pølser, is og brus. Rulle Politibil kjørte turer med barna og trylle-ballongshow med Daniel Larsen sto på agendaen.

Jeg er så takknemlig for at vi fikk bli med på turen! Det er så fint for oss å treffe andre familier i samme situasjon, og få komme ut av huset å oppleve noe nytt.

Ettermiddagen ble toppet av minikonsert med låtskriveren og artisten Augustus før det bar videre på middag på Egon Asker som spanderte pizza på alle sammen. Kvelden ble toppet med egen lukket familieforestilling i luksussalen i Asker kino før ferden gikk tilbake til hotellet der det var kveldsbuffe og overnatting for de som ønsket det.

Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør! Dere gjør en stor forskjell for mange familier i en vanskelig situasjon.

På vegne av alle familiene vil vi takke Festus Event – Tanberg Eiendom – Asker Kommune – Artisten Augustus – Tryllekunstner Daniel Larsen – Egon – Asker Kino – Scandic – De ansatt ved Scandic.