Gin din pant som skaper lysglimt

Ei flaske her og ei flaske der. Det blir det mange glade barn av. Vil du bidra til å gi Lysglimt til barn med kreft, kan du gjerne avse din pant til Superselma-prosjektet.

Det er mange måter du kan gi et Lysglimt og flaskepant gir betydelige summer hvert år. Se her hvordan du kan bidra med din flasker!

Din pant skaper LYSGLIMT

Fler og fler bedrifter kontakter oss for å lage et system for innsamling av tomflasker på arbeidsplassen. Vi takker alle bedrifter som går foran som et godt eksempel med et kjempeengasjement for kreftsaken og samtidig tar hensyn til miljø ved å samle og donere panteflasker.

Flaskepant gir penger

Å tenke miljøhensyn og en god sak samtidig kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å bli kvitt tomflasker, samtidig som man viser samfunnsansvar’. Ikano Bank er en blant mange bedrifter som har satt opp et returpunkt i sine lokaler, som er merket med Superselma-prosjektet. Der kan de ansatte enkelt bli kvitt flaskene sine. Flaskene pantes, og pengene gis til Superselma–prosjektet. Røyken Videregående imponerer også stor ved å lage dette fine returpunktet.

Vi har eget returpunkt på Gulskogen kjøpesenter, Røyken Videregående og jobber med å få flere returpunkter på plass. Trekanten Kjøpesenter i Asker samler inn tomflasker fra alle butikker som gir et solid bidrag til å gi lysglimt.

Mange kreative løsninger

Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe med å finne et system for din bedrift. Dette vil også bidra til å engasjerer de ansatte til å støtte en god sak.

Send mail: tommy@sfk.no