Bedrifter, miljø og panteordning

Fler og fler bedrifter kontakter oss for å lage et system for innsamling av tomflasker på arbeidsplassen. Vi takker alle bedrifter som går foran som et godt eksempel med et kjempeengasjement for kreftsaken og samtidig tar hensyn til miljø ved å samle og donere panteflasker.

Flaskepant gir penger

Å tenke miljøhensyn og en god sak samtidig kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å bli kvitt tomflasker, samtidig som man viser samfunnsansvar’. Ikano Bank er en blant mange bedrifter som har satt opp et returpunkt i sine lokaler, som er merket med Superselma-prosjektet. Der kan de ansatte enkelt bli kvitt flaskene sine. Flaskene pantes, og pengene gis til Superselma–prosjektet. Røyken Videregående imponerer også stor ved å lage dette fine returpunktet.

Vi har eget returpunkt på Gulskogen kjøpesenter, Røyken Videregående og jobber med å få flere returpunkter på plass. Trekanten Kjøpesenter i Asker samler inn tomflasker fra alle butikker som gir et solid bidrag til å gi lysglimt.

Mange kreative løsninger

Slik foregår det!

Mange bedrifter er med

Mange bedrifter, skoler, institusjoner og barnehager er med å samler inn flasker. I 2017 fikk vi inn over 200.000 på flaskepant og vi ser frem mot en mangedobling i 2018.