Kaptein Sabeltann 2017

I år ankom alle familiene i striregn. Det var klart for tredagers drømmeopplevelser i Dyreparken og familiene hadde fått tilsendt informasjon og program i forkant. De gledet deg. Vi var skeptiske til været fordi vi alltid går på kveldsvandring i parken etter stengetid. Med egen guide. Heldigvis sluttet regnet brått i 15-tiden og solen tittet frem.

I 21 år har mange hundre familier som har et barn med kreft storkost seg i det blide sør sammen med oss. Hvert år med forskjellige familier, men de har alle en ting til felles; de har et barn med kreft. Derfor får de være med på turen slik at de kan få en fin opplevelse sammen som familie. De trenger tid sammen, de trenger gode opplevelser og positiv energi.

HURRA! I år er det 20 års jubileum for vårt årlige Kaptein Sabeltann-arrangement og i år skal det feires!

Hver sommer gleder vi familier som har et kreftrammet barn med tre-dagers drømmetur til Kristiansand Dyrepark. Familier som opplever å ha et barn med kreft er ofte i en svært vanskelig livssituasjon! De trenger avlastning, støtte og energi. I perioder blir det mange dager på sykehus og det får store negative ringvirkninger for hele familien.

Gjør en forskjell, gi de lysglimt i en vanskelig tid!

I nært samarbeid med Terje Formoe, Kristiansand Dyrepark AS og Scandic Dyreparken Hotel sørger vi for å skreddersy turen slik at familiene får en uforglemmelig opplevelse. Dette gir gode minner og energi til å kjempe videre.

Se nyhetsklippet her!

Gir du et bidrag til oss, står vi sammen om å hjelpe!

I Dyreparken får vi i år spesialmøte med selveste Kaptein Sabeltann som tar barna med ut på sjørøvertokt. Dyreparkens guider tar oss med på flere fantastiske omvisninger med overraskelser underveis og etter parkens stengetid. I tillegg får vi egen forestilling i Hakkebakkeskogen som åpnet i 2015. Alt vi gjør på turen er tilpasset barna og er kun for vårt følge.

Budsjettet er på ca.10.000 kroner for en familie og ethvert beløp er kjærkomment!

Målet vårt er å skjemme bort og ivareta hver enkelte families individuelle behov. Vi har alltid med oss kreftsykepleier på turen, slik at familiene kan føles trygge. Les reportasje her!

Deltagelse på turen avtales kun i samarbeid med våre kontaktpersoner på helseinstitusjonene og varierer fra år til år utifra regionale behov og søknader fra helsepersonell. Vi har ingen direkte påmeldinger fra privatpersoner.

Gir du et bidrag til oss, står vi sammen om å hjelpe!