Først ute er Rema 1000 i Asker !

Flere butikker har fått øynene opp og vil støtte Superselma-prosjektet! Først ute med ny panteordning er Rema 1000 i Asker!

Hurra og tusen takk for at dere går foran som et godt eksempel.

Oppfordrer fler butikker til ny panteordning!

Endelig har muligheten kommet for at panteautomatene ute hos dagligvaren kan donere til Superselma-prosjektet. Fra butikksjefen på REMA 1000 i Asker sentrum tok kontakt med oss, tok det kun et par dager før ordningen var oppe og klar til bruk.

Hurra og tusen takk for at dere går foran som et godt eksempel.

Nei, du kan ikke vinne penger ved å gi din pant til Superselma-prosjektet.

Men om du gir panten din til dette prosjektet bidrar du til å GI kreftsyke barn og deres pårørende viktige LYSGLIMT i en tøff tid.

Kristoffer (på bildet) forklarer at hos REMA 1000 i Asker har de lagt til en knapp for DONASJON.

-Det fungerer slik;  man putter inn sin pant, og når du er ferdig får du valget om du vil «donere» pengene, sier han.

Velger du å trykke på denne kommer alternativet opp. Velg deretter Superselma og pengene går i sin helhet til Superselma-prosjektet og deres flotte arbeidet for kreftrammede barn og deres pårørende, smiler han.

Videre fortelle han at dette er en  enkel løsning for butikker å iverksette og oppfordrer nå flere butikker til å gjøre det samme.

Superselma-prosjektet har svært mange privatpersoner som hver dag kontakter oss for å gi panten til å skape LYSGLIMT. En slik pantefunksjon vil lette arbeidet rundt å samle inn flaskepant.

Privatpersoner oppfordres til å pante i butikk og donerer summen til prosjektet. Dette vil også skape flere kundeforhold for butikken som velger å ha denne muligheten for donasjon. Vi oppfordrer alle som panter selv, til å dele det på sosial medier.

Vi håper fler butikker ønsker å følge etter REMA 100 i Asker.

TA KONTAKT

Vil du pante flasker i butikk kan du gjøre følgende:

  • Spør butikken om de vil legger inn donajsonsknapp til Superselma-prosjektet. Jo fler som spør, jo fler butikker følger etter.
  • Pant flaksene og vipps beløpet- merk med pant. Del gjerne på sosiale medier.