Returpunkt for Lysglimt og miljø!

Å tenke miljø og en god sak samtidig, kan gjøre det enklere for ansatte i en bedrift å håndtere tomflasker. Superselma-prosjektet har løsningen!

Vi vet at pant ofte er i veien på arbeidsplassen og altfor mange flasker blir kastet. Vi anbefaler din bedrift å bli med på vår panteordning med et smart returpunkt fra Superselma.

Bedrifter vil bidra!

Vi ønsker din bedrift velkommen til å delta på vår panteordning.

På få år har Superselma sin panteordning resultert i nærmere 2.000.000 kroner til LYSGLIMT.

Fler og fler bedrifter, skoler og institusjoner kontakter oss for å lage et system for innsamling av tomflasker på arbeidsplassen.

Nå kan du bestille ditt returpunkt fra Superselma. Returpunktet synliggjør at din pant gir LYSGLIMT til kreftsyke barn og samler flasker på en ryddig måte. En flott måte å bidra til et grønnere miljø og en god sak.

Du viser samfunnsansvar overfor de ansatte og kunder. Dette vil også bidra til å engasjerer de ansatte til å støtte en god sak. Vi henter panten en gang i mnd. eller etter avtale.

Bestill et returpunkt fra Superselma

Et returpunkt koster 1.500,- eks. mva. Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe med å finne et system for din bedrift. Mål: høyde 114 cm, diameter 45 cm.

 

Tusen takk!

Vi takker alle bedrifter som går foran som et godt eksempel med et kjempeengasjement for kreftsaken og samtidig tar hensyn til miljø ved å samle og donere panteflasker.
 

Panter du selv gjør du følgende:

    • Vipps beløpet til 77762 – merk med pant
    • Sett beløpet inn på konto: 9858.05.13255
    • Bruk panteknappen på REMA 1000 på Asker stasjon
    • Bruk panteknappen på REMA 1000 Spikkestad
    • Bruk panteknappen på REMA 1000 Borgen