Solid oppmøte på Superselmaløpet 2018

Småtasser i Lysglimt-trøyer, ivrige løpere, mosjonister og familier. Til sammen 400 glade ”superselmaer.” Alle var på Sipraltoppen søndag 22. september av felles grunn.

De ville bidra til å sette fokus på Superselma-prosjektet sitt viktige arbeid og bli med på å gi LYSGLIMT til kreftsyke barn.

TAKK FOR INNSATSEN!

Tusen takk til alle som bidro til en nydelig dag! Det var første gang vi arrangerte Superselmaløpet og dagen var perfekt!

Beliggenheten på vakre Spiraltoppen er uslåelig, samtidig som et nydelig høstvær fant veien ut av høststormen Knud som herjet dagen i forveien. At dette stedet kalles Drammens tak, kom virkelig til sin rett. Det yret av liv og stemningen var god.

Allerede kl. 11 startet et minibarneløp. Dette var for de aller minste og de spurtet en kort strekning for å motta medalje i andre enden.

Oppvarming

Kl. 11:30 hoppet Akropolis Treningssenter i gang oppvarming til fengende musikk og morsomme trinn.

Klar, ferdig, GÅ!

Kl. 12 gikk startsskuddet for selve Superselmaløpet der de påmeldte hadde valgt å løpe 4 km eller 8 km. Løpet var lagt opp med løyper som passet alle og enhver.

Kreftbarn vil få LYSGLIMT

Det ble solgt lodd, juicebokser, muffins, boller og Superselma-effekter. Dette sammen med påmeldingsavgift og sponsorer vil gi lysglimt til mange kreftsyke barn i høst. Følg med på vår Facebookside fremover. Der legger vi ut alle LYSGLIMT fremover.

TUSEN TAKK!

Takk til Interflora som leverte blomster til alle vinnere, EGON Drammen, Kiwi, United Bakeries, Bakermester Klausen og alle leverandører som har levert premier. Takk til alle som møtte opp, støttet oss og løp. Takk til Steinar Mundal som tok turen og tusen takk til våre sponsorer som gjorde denne dagen mulig å få til.

VI SEES TIL NYTT LØP i 2019!

En spesiell stor takk rettes til Ikano Bank som er hovedsponsor.