Støtt kreftsaken!

Hos oss er det viktig at veien for å få hjelp er kort. Vi tilrettelegger for at terskelen skal være lav for å be om litt hjelp.

Vi tar avgjørelser fortløpende og møter foreldre, barn, pårørende og helsepersonell i den situasjonen de befinner seg i der og da med respekt, forståelse og ydmykhet.

Velg hvordan kan du støtte

Vi jobber for å nå ut til så mange som mulig med positive opplevelser og ønsker å bidra til smil, glede og et håp til de som har det vanskelig! Vi har fokus på å bidra til riktig og oppdatert kompetanse blant helsepersonell som er avgjørende for at de skal kunne gi den aller beste behandlingen for kreftpasienter. Superselma-prosjektet gir LYSGLIMT til barn med kreft i hele landet.

Andre måter å støtte på:

  • SMS: LYSGLIMT 200 til 2377 (eller bytt beløp).
  • Kontonummer: 9858.05.13255
  • VIPPS til 77762 (merk gjerne det du vil gi penger til)

Få skattefradrag

Som giver har du rett på skattefradrag på gaven du gir. Har du i år støttet oss med mellom 500 og 40.000 kroner har du krav på skattefradrag.

For at du skal få skattefradrag trenger vi ditt fødselsnummer. Vi vil innberette dette til skattemyndighetene. Du vil få tilsendt årsoppgave i januar, slik at du kan sjekke at riktig beløp er ført i selvangivelsen din.

Kontakt oss gjerne på 66987100 eller på mail: postkasse@sfk.no hvis du har spørsmål.

Les mer om skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner på: www.skatteetaten.no