Vi tar vare på pårørende!

Kira hadde akkurat fylt åtte år da hun fikk en sjelden aggressiv form for hjernesvulst; DIPG (Diffuse ponds glioma) i fjor sommer. Ingen overlever den sjeldne kreftdiagnosen og de fleste dør innen ni måneder.

Det viktigste vi gjør er å tenke helhetlig og skreddersy vår hjelp. Vi tilpasser oss hvert enkelt tilfelle. Denne historien er ikke som de andre LYSGLIMTENE vi hver uke skaper. Her gjaldt det å finne ut av hva vi raskest mulig kunne hjelpe til med. DER og DA!

Jasper og August er pårørende. De er brødrene til Kira på 8 år som nå kjemper for livet. Det ble en hjerteskjærende avskjed for guttene og foreldrene da Kiras foreldrene bestemte seg for å reise til Mexico for å prøve det siste håpet som finnes av behandling. Hjemme blir de to brødrene hennes. Nærmeste familie, venner, lærere og foreldregrupper på skolen stiller opp.

Guttene trengte å glemme alt det vonde litt og bare være barn. Superselma-prosjektet kjøpte inn den største trampolinen de fant sammen med masse spennende leker og gavekort på pizza og kino. Guttene hadde lenge ønsket seg trampoline og stemningen var høy da Team Superselma møtte opp hjemme hos guttene og de skjønte hva de hadde fått.

VIPPS til 77762

Kira hadde akkurat fylt åtte år da hun fikk en sjelden aggressiv form for hjernesvulst; DIPG (Diffuse ponds glioma) i fjor sommer. Den oppstår nesten bare hos barn og det finnes ingen kur. Ingen overlever den sjeldne kreftdiagnosen og de fleste dør innen ni måneder.

Foreldrene til Kira befinner seg i en uvirkelig og desperat situasjon. Like før jul sa legene hun kun hadde uker igjen, men så kviknet hun mirakuløst til. Nå er foreldrenes siste håp å få eksperimentell behandling i Mexico. Ingen alternativer føles riktige. Men de er sikre på en ting, og det er at de må gjøre alt for datteren.

Engasjementet rundt dette har vært enormt og et helt lokalsamfunn har engasjert seg. I en slik situasjon, trenger man all den hjelpen man kan få.

Vil du hjelpe oss å gi flere LYSGLIMT?:

 

GI EN GAVE SOM PRIVAT GI EN GAVE SOM BEDRIFT

  • SMS: LYSGLIMT 200 til 2377 (eller bytt beløp).
  • Kontonummer: 9858.05.13255
  • VIPPS til 77762

130828, Ny Signaturlogo-2