Takk for oppmøte!

Tusen takk til alle som møtte opp på Temakvelden til Team Superselma. Det ble en inspirerende og etterlengtet samling.

Medlemmene av Team Superselma var invitert og alle kunne ta med en venn. Påmeldingene strømmet inn og det ble fort fullbooket.

ETTERLENGTET TEMAKVELD

Tekst: Marianne S. Kristiansen Foto: Tommy Kristiansen, Magnus Lindaas og sykkelterje.no

Tusen takk til alle som møtte opp! Etter en lang periode preget av karantener, isolasjon og restriksjoner var gjengen fra Team Superselma veldig klare for å samles til en etterlengtet Temakveld. Flere av medlemmene kom syklende i følge iført det flotte sykkeltøyet som er egendesignet for Team Superselma.

MEDLEMSKAP TEAM SUPERSELMA

TAKK SCANDIC ASKER

28.mai var over 30 av våre medlemmer samlet på Scandic Hotel i Asker. Hotellsjefen Dag er utrolig! Selv om hotellet fortsatt holdt stengt lånte han gladelig ut lokaler på det flotte hotellet til vår temakveld.

Temakvelder er noe vi arrangerer fra tid til annen for våre medlemmer i Tema Superselma. Dette er viktige og hyggelige kvelder som gir inspirasjon og informasjon og samtidig rekrutterer det nye entusiastiske medlemmer som vil være aktiv for kreftsaken.

TOUR DE LYSGLIMT

Et av årets store begivenheter i år er Tour de Lysglimt skal gjennomføres av 20 av våre syklister!

14-16 august skal vi arrangere Tour de Lysglimt i samarbeid med Expa Travel og Idrettsfilm. Tour de Lysglimt er en tilrettelagt sykkeltur i fantastisk natur i Norge. Expa Travel var på Temakvelden og fortalte om turen. Syklistene skal samle inn penger til kreftsaken på ferden sin. Dette er så populært opplegg at de 20 plassene raskt ble fylt opp. Fortvil ikke om du har lyst å bli med på turer. Det kommer flere muligheter for våre medlemmer.

SYKKELTERJE

Et inspirerende foredrag av Terje Kolbjørnsen, populært kalt SykkelTerje. For Terje har sykling blitt en livsstil, sykkelen er et utrolig fremkomstmiddel. —Jeg har alltid vært fascinert av de som sykler langt, jeg blir fristet av det som er litt ekstremt, forteller han.  Så jeg satte meg som mål å sykle Trondheim – Oslo og etter det ble jeg bitt av basillen. Terje har også syklet Canada på tvers og medlemmene på Temakvelden ble både inspirert og imponert.

HELSEOGSUNNHET.NO

Are fra Helse og Sunnhet var i det gavmilde hjørnet. Han driver nettbutikk og delte gladelig ut goodiebags til alle som var på temakvelden. Han er opptatt av å støtte en god sak og  gir dermed 10% av salgsummen som kickback til Superselma-prosjektet. Alle som handler i nettbutikken helseogsunnhet.no og benytter rabattkoden «superselma2020» er med å bidra. Dette gjelder ut juni 2020.

TRENINGSKLÆR  FRA TEMA SUPERSELMA

Det ble presentert nyheter fra kolleksjonene og bestillingen hagler inn! Vil du bestille kan du ta en titt i vår nettbutikk. 

MEDLEMSKAP

Du må være medlem i Team Superselma for 2020 å delta. Er du ikke medlem, kan du gjøre det her:

MEDLEMSKAP TEAM SUPERSELMA

LAG DIN EGEN INNSAMLING

Det er uunnværlig for saken at du lager din egen innsamling på Facebook. Det er enkelt og gjort på 1-2-3.

  1. Gå inn på denne linken: https://www.facebook.com/fund/Superselmaprosjektet/. Sett at målet er minst 1000 kroner
  2. Lim inn følgende/eller ønsket tekst: Bli med å være aktiv for en god sak! Innsamlede midler går til å skape positive LYSGLIMT til kreftsyke barn og unge i Norge. 
  3. Deretter deler du innsamlingen på facebook og inviterer dine venner og kontakter til å bli med på innsamlingen!