Takk for turen!

I 26 år har Støtteforeningen for Kreftrammede-Superselma arrangert tredagers drømmetur utenom det vanlige.

Familiene som er med oss har en ting til felles; de har et barn med kreft. Takket vært fabelaktig innsats fra Dyreparken og våre givere ble det nok en fantastisk tur.

Tekst: Marianne S.Kristiansen. Foto: Marianne Kristiansen, Tommy Kristiansen. Video: Tommy Kristiansen

Endelig ble det en ganske normal sommer uten restriksjoner, munnbind og alternativ underholdning.

I årenes løp har mange hundre familier som har et barn med kreft storkost seg i det blide sør sammen og med oss. I år var intet unntak. I tre dager storkoste vi oss med unike opplevelser i Dyreparken!

Programmet for turen er tilrettelagt slik at familiene skal få en hyggelig opplevelse sammen som familie. De trenger gode opplevelser og positiv energi. De får utdelt et program med unike opplevelser som kun er for oss. Ellers på turen velger de selv hva de vil gjøre i parken og på hotellet. Alle får utdelt «vis hensyn»-arbånd slik at familiene ikke trenger å stå i kø. Det er helt rått å få gå forbi køen. En skikkelig luksus som står i stil til resten av programmet vårt.

Denne korte filmen MÅ du se!

Video:Tommy Kristiansen

Første høydepunkt var å bli hentet av Dyreparkens dyktige guider. Parken er stengt for dagen, derfor låser guiden oss inn. Det er spennende å være helt alene i parken.

Sammen med fantastiske guider, fikk vi se dyrene på nært hold. Dyrepasserne delt alle inni tre grupper, slik at det ble god plass. Vi fikk se de søte tigerungene fikk mat, vi fikk gå inn ved burene til tigrene, vi matet Dåhjort, sjiraffer og fikk holde reptiler. Dyrepasserne fortalte og viste barna hvordan de kunne mate dyrene og alle barna synte dett var spennende. De voksne også.

På tokt!

Dag to er det tid for tokt.  ”Hiiv o`hoi, snart er skatten vår,” synges både her og der mens vi venter. Skuta står klar på brygga. Og ombord er SELVESTE Kaptein Sabeltann sammen med Pelle og Pysa. Kun for oss har han dukket opp og skal ta oss med ut på Grashavet.

Skuta seiler avgårde. Det synges, tas bilder, skuespillerne lager show og barna tar bilder med Kaptein Sabeltann. Vi får vår egen avdeling i Kaptein Sabeltanns verden etter toktet, der alle kan komme å hilse på SELVESTE Kapteinen og ta bilder.

Senere på ettermiddagen fikk vi satt opp egen forestilling i Hakkebakkeskogen. Klatremus tok oss med rundt med toget sitt og sang, spilte og vi fikk en lang forestilling på toget som kjørte oss fra scene til scene inni skogen.

Tusen takk!

Vi er ydmyke og overveldet hvert år over samarbeidet med Dyreparken og dette unike opplegget. På vegne av familiene som var med oss på tur, vil vi takke alle som har bidratt til å gi en positiv opplevelse i en vanskelig tid!

Å ha noe å se frem til er viktig. Positive opplevelser gir familiene energi og minner i lang tid. Vårt fremste mål er at flest mulig skal få ett eller flere LYSGLIMT i løpet av behandlingstiden. Vi gleder oss til Dyreparken neste år.

Takk til alle bedrifter og privatpersoner som har donert støtte til denne turen, samt andre Lysglimt sommeren igjennom.

Spesiell takk til Dyreparken for dette unike opplegget og takk til guidene og skuespillerne.

Sammen med flotte produkter fikk alle familiene delt ut to store Lysglimtposer hver når de sjekket inn på hotellet i Dyreparken. Posene var proppfulle av herlige produkter.

Lysglimtposene ble fulle av spennende produkter fra mange leverandører. Familiene ble veldig glade!

Hvordan kan du bidra?

GI ET LYSGLIMT FOR BEDRIFT- TA KONTAKT FOR FAKTURA