Takk til Politiet i Drammen!

Vi heier på dere, og på alle de barna og familiene som er rammet av kreft! Og vi er veldig glad for å kunne gi et lite bidrag til at disse barna får gode dager oppi alt det vanskelige.

Vi på Drammen Politistasjon ble oppmerksomme på Superselma-prosjektet for noen år siden. Vi har alltid samlet flasker og tidligere samlet vi opp, pantet selv, og la pengene i en pott vi selv brukte på noe hyggelig. Men da noen av oss leste om prosjektet deres, var vi ikke i tvil. Hit måtte også våre flasker gå. Vi var et par stykker som bare tok en sjefsavgjørelse på at sånn blir det. Fest og moro kan vi betale for selv. Vi sendte ut en melding til alle, og fikk ikke en eneste negativ tilbakemelding på avgjørelsen. Alle var enige om at denne saken fortjener vår støtte!

Vi er mange foreldre med både små og store barn på politistasjonen, og kan bare forestille oss den forferdelige beskjeden å få om at det kjæreste du har har fått kreft. Vi har en kollega i Oslo som vi vet kjemper for livet til sin lille datter i dag. Og vi kjenner alle noen som er rammet av denne meningsløse, urettferdige sykdommen.

Det DERE gjør for disse barna som kjemper på ulike stadier, er uvurderlig! Alle barn fortjener muligheten til å gjøre morsomme, hyggelige ting uansett livssituasjon. Det dere bidrar med, gjør at disse barna får de fine dagene de fortjener. Ingen tvil om at dere sørger for lysglimt i en ellers vanskelig tilværelse.

Vi heier på dere, og på alle de barna og familiene som er rammet av kreft! Og vi er veldig glad for å kunne gi et lite bidrag til at disse barna får gode dager oppi alt det vanskelige.

Hilsen fra alle oss på Drammen Politistasjon

 

Vil du gi pant for LYSGLIMT?

Ei flaske her og ei flaske der. Det blir det mange glade barn av.
Vil du bidra til å gi lysglimt til barn med kreft, kan du gjerne avse din pant til Superselma-prosjektet.

Vi har eget returpunkt på Gulskogen kjøpesenter og jobber med å få flere returpunkter på plass. Trekanten Kjøpesenter i Asker samler inn tomflasker fra alle butikker som gir et solid bidrag til å gi lysglimt.

Vi oppfordrer privatpersoner til å ta kontakt dersom du vil ha en innsamlingsaksjon der du bor med tomflasker.

Du kan gjerne pante selv:

– sett beløpet inn på konto: 9858.05.13255

– vipps beløpet til 77762.

– Merk pant for LYSGLIMT.

Bedrifter

Fler og fler bedrifter kontakter oss for å lage et system for innsamling av tomflasker på arbeidsplassen. Isachsen Gruppen går foran som et godt eksempel med et kjempeengasjement.

Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe med å finne et system for din bedrift. Dette vil også bidra til å engasjerer de ansatte til å støtte en god sak.

Send mail: tommy@sfk.no