Takk til B.H. Ramberg AS

B.H. Ramberg AS er en av mange bedrifter som skaper Lysglimt via vår flaskepantordning.

De er en rutinert bedrift som har lagertjenester for små og mellomstore bedrifter. Transport og logistikk er deres hverdag og de er glade for å støtte Superselma-prosjektet.

En bedrift som skaper Lysglimt!

Med avdelinger i Stavanger, Bergen, Trondheim, Drammen og Langhus er de totalt 105 ansatte. I Drammen og Langhus har de Superselma-prosjektet sine pantebokser.

De gleder seg over samarbeidet med Superselma-prosjektet og forteller at de setter stor pris på den jobben organisasjonen gjør.

De ansatte i B.H. Ramberg AS har et hjerte for å hjelpe barn som er syke og har derfor valgt å støtte Superselma-prosjektet sin juleaksjon «Barnas jul» i tillegg til og bidra i Superselma-prosjektet sitt panteprosjekt.

De forteller at de liker spesielt måten Superselma-prosjektet skreddersyr og tilpasser hvert enkelt Lysglimt mot enkeltindivider som er isolert grunnet kreft.

Måten de har valgt å løse innsamling av flasker på, er at de selv samkjører alle avdelingene i Norge og frakter innsamlet pant til kontoret i Drammen. Der kan representanter fra Superselma-prosjektet enkelt hente alle flaskene.

På få år har Superselma sin panteordning resultert i over 1.400.000 kroner til LYSGLIMT.

Fler og fler bedrifter, skoler og institusjoner kontakter oss for å lage et system for innsamling av tomflasker på arbeidsplassen.

Nå kan du bestille ditt returpunkt fra Superselma. Returpunktet synliggjør at din pant gir LYSGLIMT til kreftsyke barn og samler flasker på en ryddig måte. En flott måte å bidra til et grønnere miljø og en god sak.

Du viser samfunnsansvar overfor de ansatte og kunder. Dette vil også bidra til å engasjerer de ansatte til å støtte en god sak. Vi henter panten en gang i mnd. eller etter avtale.

Bestill et returpunkt fra Superselma

Et returpunkt koster 1.000,- eks. mva. Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe med å finne et system for din bedrift. Mål: høyde 114 cm, diameter 45 cm.

 

Tusen takk!

Vi takker alle bedrifter som går foran som et godt eksempel med et kjempeengasjement for kreftsaken og samtidig tar hensyn til miljø ved å samle og donere panteflasker.
 

Panter du selv gjør du følgende:

    • Vipps beløpet til 77762 – merk med pant
    • Sett beløpet inn på konto: 9858.05.13255
    • Bruk panteknappen på REMA 1000 på Asker stasjon
    • Bruk panteknappen på REMA 1000 Spikkestad
    • Bruk panteknappen på REMA 1000 Borgen