Team Superselma har nådd Bergen!

Thomas Flaktveit er tobarnspappa og jobber som barne-og ungdomsarbeider på Vestlandet. Den spreke 34 åringen er i ferd med å spre en voksende entusiasme for Superselma-prosjektet på Vestlandet.

-Jeg trener, sykler, løper, går turer uansett, så hvorfor ikke støtte og fronte en god sak samtidig, sier Thomas. Jeg meldte meg inn som medlem i Team Superselma og kjøpte treningstøyet deres.

Det hjelper å synes!

Tekst: Marianne Kristiansen

«Jeg hørte faktisk om Superselma-prosjektet første gang mens jeg så på serien Norske Rednecks på TV Norge,» forteller Thomas. Der to av hovedpersonene ivrig støtter Superselma-prosjektet og har deltatt i Birken.  -Så ble det liggende litt i bakhodet en stund før jeg begynte å undersøke litt mer. Jeg leste på superselma.no at privatpersoner som sykler, løper, går tur med venner eller bare ønsker å komme i form sammen med andre kan bli medlem i Team Superselma.

Da blir du Superselma-prosjektet sin ambassadør som via aktiviteter og trening bidrar til å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken!

-Jeg tenkte som så at å trene, sykle, løpe, gå turer gjør jeg jo uansett, så hvorfor ikke støtte og fronte en god sak samtidig, sier Thomas. Jeg meldte meg inn som medlem i Team Superselma og kjøpte treningstøyet deres.

-Tanken min er at om jeg tar en tur på fløyen, enten på sykkel eller på beina, iført superselma trøye og det fører til at én person blir nysgjerrig på dette så hjelper det.

Iført superselma treningstøy har jeg vært med på Trolljegerprøven her i Bergen der vi stilte et lag for SuperSelma, jeg har løpt Stoltzekleiven opp, deltatt i Trappecupen og syklet til Lombardia i Italia. Der ble trøyen lagt godt merke til av andre nordmenn som ga «lykke til» når de syklet forbi. Så det hjelper med teamtøy også utenfor landegrensen.

Ellers prøver jeg så godt det lar seg gjøre å bruke teamtøy mens jeg trener.

MELD DEG INN I TEAM SUPERSELMA HER

Min inspirasjon til å skape LYSGLIMT

-Min inspirasjon er å få folk nysgjerrig på prosjektet gjennom å bruke Team Superselma-tøy, sier Thomas.  Treningsturen hadde jeg jo tatt uansett. Jeg finner også mye inspirasjon i det å bidra til å gjøre prosjektet mer kjent her vest, spesielt i Bergen for min del, tilføyer han.

-Jeg er veldig opptatt av denne saken i og med at jeg har barn selv og har jobbet med barn i mange år, fortsetter Thomas. Jeg vet hvor uskyldig de er oppi en slik sykdom. Vi vokse er på en måte klar over hva som skjer om vi blir syk, mens barn skjønner ikke helt «hvorfor skjer dette med meg»

«Synes rett og slett det er veldig flott at kreftbarna får muligheten til å oppleve lysglimt og gode dager oppi alt det kjipe, og hvis jeg kan være med å bidra til det med å gjøre ting jeg uansett ville gjort, ja da føler jeg at jeg er en del av noe stort og flott!»

– Min måte å oppfordre andre til å skape lysglimt for kreftsyke barn, er å bli medlem i Team Superselma, dele på sosial medier media og bære drakt fra Team Superselma. Jeg svarer så godt jeg kan når andre spør hva dette er, og prøver å få frem at man må ikke være supertrent eller løpe fort for å være med. Det er for alle, oppfordrer 34 åringen!

-Jeg bidrar også så mye jeg kan i sosiale medier. Deler bilder og saker som legges ut på sidene til Superselma og jeg tagger de i bilder og poster på instagram når jeg trener eller deltar på noe i Team Superselma drakten.

Akkurat nå har jeg vært i dialog med Bedriftsidretten Hordaland om å arrangere en familiesykkeltur for Superselma. Dette blir 1. mai der hovedmålet er å spre budskapet og gjøre folk bevisst på at superselma finnes.

-Håper på den måten å få inn flere medlemmer her i Bergen. Og der har vi kommet ganske langt, bedriftsidretten er veldig positiv til dette, og de har gått videre til sine kontakter og utfordret de til å bidra. Så det blir spennende!

Oppfordrer alle til å gjøre litt

-Jeg oppfordrer alle til å melde seg inn om medlem, bruk Team Superselnma tøy så mye som mulig, del og lik poster på sosiale medier, tagg superselma i innlegg.

Ta et bilde fra turen du går, skrive en liten post om hva superselma er osv.

Det er gjerne ting man ville gjort uansett, så hvorfor ikke slenge på en superselma tag?

«Forrige uke ble jeg kontaktet av en kamerat som var veldig nysgjerrig på Superselma og endte opp med å melde seg inn og skulle få med samboeren. Han hadde også begynt å fortelle videre til bekjente som i følge han virket interesserte.»

Så det hjelper å bidra på sosiale medier og ellers når du trener. Nå er vi i gang og det begynner å røre på seg i Bergensområdet!

MELD DEG INN I TEAM SUPERSELMA HER