Bamser på isen sammen med 202.680 kroner

Superselma-prosjektet solgte bamser og samlet inn penger for til sammen utrolige 202.680 kroner! Bamsene blir delt ut fordelt på flere sykehus og pengene gir LYSGLIMT til kreftsyke barn frem mot jul.

Det var i år fem- årsjubileum for å arrangere «Bamsekampen» i Askerhallen. Takket være SfK-Superselma sitt heldige samarbeid med Dressmann og Frisk Asker Hockey har Bamsekampen i Asker blitt en tradisjon og besøkstallet var som vanlig høyt denne dagen.

Bamsekampen går ut på at alle kaster bamser på isen når Frisk Asker skårer sitt første mål. De blir deretter plukket opp og donert til kreftsyke barn. Bamsene kjøpes på forhånd og er pakket inn i plast fordi de skal gis til barn med dårlig immunforsvar.

Superselma-prosjektet solgte bamser og samlet inn penger for til sammen utrolige 202.680 kroner! Bamsene blir delt ut fordelt på flere sykehus og pengene gir LYSGLIMT til kreftsyke barn frem mot jul. Utdelinger av lysglimt kan du følge på Superselma-prosjektet sin facebookside fremover.

Med oss i VIP boksen hadde vi en kreftrammet familie som storkoste seg i Askerhallen! De fikk servering, popcorn, pizza og diverse overraskelser. OG herlige Phillip fikk starte kampen. Droppe pucken var stort for både Phillip og pappaen. Selv om Frisk til slutt tapte mot Kongsvinger, var kampen allikevel en VINNERKAMP. Spillerne fra Frisk er alle enige om at dette er årets viktigste kamp. Her dreier det seg om noe mer enn bare å vinne kampen. De bidrar til å gi LYSGLIMT til kreftsyke barn.

Spillere fra Frisk Asker Hockey ble med oss å besøke barneavdelingen på Sykehuset Buskerud og dele ut tigerbamsene. Det er alltid stor glede blant barna når de får bamser og spiller hockey med gutta i sykehuskorridoren. Det er en annerledes dag for barn fylt med lysglimt og glede! Tigerbamsene blir også fordelt på andre institusjoner slik at flest mulig barn for glede av dette. Følg oss på Facebook!

IMG_6078 IMG_1717 IMG_6075

Vi sender en stor takk til Dressmann, Frisk Asker Hockey og alle de frivillige som stilte opp både i forkant og på selve dagen. Vi takker også alle bedrifter som kjøpte bamser og publikum som møtte opp, kjøpte bamser og kastet de på isen.

Det skapte et magisk øyeblikk. Dere bidrar til å kunne gi enda fler LYSGLIMT til kreftsyke barn.  

TUSEN TAKK!