Tour de lysglimt

I helgen syklet 20 menn og kvinner fra Team Superselma «Tour de Lysglimt.» En fantastisk sykkeltur fra Dombås-Åndalsnes-Trollstigen-Geiranger-Dalsnibba-Lom.

Med sykkelglede og varmt engasjement for å hjelpe kreftsyke barn, syklet de inn over 52.000,- som skal gi LYSGLIMT til kreftsyke barn.

Motivasjon + opplevelser = LYSGLIMT

Tekst: Marianne Kristiansen. Foto: Tommy Kristiansen

Gjengen som syklet i helgen synes det er fantastisk og inspirerende å sykle for Superselma. Noen har gjort det tidligere, andre var helt nye medlemmer. Motivasjon henter de fra saken de sykler for. Samhold, engasjement og et felles mål bidrar til å skape flotte opplevelser på tur.

Som medlem får du en rekke medlemsfordeler og du får første prioritet til å bli med på sykkelturer og arrangementer. Turer som dette tilrettelegges slik at de aller fleste kan delta. Som gruppe er Team Superselma opptatt å hjelpe til og motivere slik at alle kommer seg opp «bakkar og berg.»

Team Superselma

Som medlem blir du Superselma-prosjektet sin ambassadør som bidrar til å skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken!

Medlemskap i Tema Superselma passer for alle. Enten du sykler Birken, løper på tid, går tur med venner eller bare ønsker å komme i form sammen med andre. Miljøet i gruppa er fantastisk og vi håper å få med enda fler fremover.

Bli medlem i dag (halv pris ut året)!

MELD DEG INN I TEAM SUPERSELMA 2020 HER

 

Expa Travel er Team Superselma sin gode samarbeidspartner. De er en personlig og erfaren turoperatør som arrangerer aktive turer og sykkelturer. Turer går gjerne litt utenfor allfarvei, og gir store opplevelser og mestringsfølelse, samt mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis.

Takk for turen!

Steinar bor i Solbergelva, men kommer fra Spydeberg. Jobber som selger hos Brødrene Dahl. Ble bitt av sykkel basillen i 2014. Siden det har det blitt en god del ritt siden 2015. Ble med i Team Superselma i 2016. Det råeste sykkel øyeblikket mitt var når jeg syklet i mål etter Trondheim – Oslo med Team Superselma i 2018. Nå er Tour de Lysglimt den beste turen jeg noen gang har vært med på. – Hilsen medlem gjennom mange år, Steinar.

 

Marijke er 37 år og er opprinnelig fra Nederland. Bor og jobber i Østerdalen og begynte med landeveissykling for tre år siden.Dette har vært helt fantastisk å bli en del av og jeg håper jeg får lov å bli med flere ganger! Å sykle for Superselma og kreftsyke barn var en skikkelig positiv og varm opplevelse. Jeg ble veldig glad da jeg fikk høre at jeg kunne bli med Tour de Lysglimt. At det ikke bare er sykling men også et bidrag til å skape et lysglimt til kreftsyke barn, gjør meg glad. – Hilsen Marijke.

 

Rosa drakter og innsamling!

De rosa sykkeldraktene og treningsplaggene fra Team Superselma har for lengst blitt et kjennemerke. Medlemmer kjøper drakter og tøy i vår nettbutikk og overskuddet går til kreftsaken. Draktene er svært populære og bidrar til å markedsføre Superselma-prosjektet rundt i hele landet.

Samtidig som de rosa heltene suser over vidder, veier, skog og fjell, samler mange inn penger underveis. Egne innsamlinger på Facebook, oppfordring om å vippse, loddsalg og annet bidrar til viktig og økende fokus på å skape lysglimt til kreftsyke barn.

Alle innsamlede midler gir umiddelbart lysglimt til barn som trenger det.

BESØK VÅR NETTBUTIKK HER  

GI ET LYSGLIMT TIL ET KREFTSYKT BARN