Tusen takk til Festus og Surfcamp!

Vi håper dette samarbeidet kan gi de unge et eierskap til Superselma-prosjektet, sier Jan Johansen som er medeier i Festus.

SurfCamp i Asker arrangeres hvert år for barn i alderen 7-14 år. Ivrige barn koser seg en uke etter skoleslutt og en uke før skolestart. Det er sommerens høydepunkt, sier mange av barna som har vært der.

Festus er et firma som leverer ulike typer arrangement/events. De engasjerer seg i nærmiljøet og viser samfunnsansvar ved å hjelpe barn og unge med å få en bedre hverdag.

Lilla, rosa og flaskepant

I år tenkte Festus, ikke bare på barn som var på Surfcamp, men de tenkte på miljø og de viste at de hadde et stort hjerte for samfunnsansvar. De tenkte på andre barn som ikke har det så greit. Derfor har de rettet fokus på Superselma-prosjektet.

Alle camplederne hadde rosa eller lilla t-skjorter som viser logofargene til Superselma-prosjektet og de oppfordret alle barn og foreldre til å ta med tomflasker og levere på campen. Det ble mange sekker tomflasker som ble hentet og disse pengene blir brukt til å skape lysglimt til kreftsyke barn.

Vi håper dette samarbeidet kan gi de unge et eierskap til Superselma-prosjektet, sier Jan Johansen som er medeier i Festus.

Superselma setter stor pris på dette engasjementet og vi gleder oss over at SuprfCamp og Superselma-prosjektet sammen kan skape LYSGLIMT til kreftsyke barn.

Les mer her: www.surfcamp.no

surfcamp_logo_uramme_150

Vil du gi LYSGLIMT til familier som har et barn med kreft?

GI EN GAVE SOM PRIVAT

Andre måter å støtte på:

  • SMS: LYSGLIMT 200 til 2377 (eller bytt beløp).
  • Kontonummer: 9858.05.13255
  • VIPPS til 77762

130828, Ny Signaturlogo-2